Gyldenholm Gods
Like

Unikke mødelokaler på Gyldenholm Gods

Lad Gyldenholm Gods danne rammen om jeres næste kursus- eller konferencedag. Vi har to store sale med smukt dekorerede vægge og lofter, hvori der er plads til maks. ca. 60 mødedeltagere. Derudover har vi flere mindre saloner og stuer, som også kan benyttes ved et mindre antal deltagere.

Vi gør en stor indsats for at imødekomme netop dine forventninger til dit møde eller dit kursus. Vi imødegår gerne specialbehov for at I kan få en udbytterig dag i de helt særlige rammer på Gyldenholm.

Vi er behjælpelige med alt fra planlægning til forplejning. 

Vi kan tilbyde moderne mødefaciliter (AV-udstyr, WI-FI, whiteboards m.m.), moderne køkkenfaciliteter samt en omkringliggende park med gamle flotte træer og en smuk sø.

GOD BELIGGENHED

Gyldenholm Gods ligger ved Slagelse blot en times kørsel fra både Odense og København. Der er 10 minutter til motorvejen (afkørsel 39) samt gode offentlige transportforbindelser.

Om udbyderen

Gyldenholm nævnes i historien første gang i 1350. Indtil reformationen i 1536 tilhørte området Sorø Kloster, hvorefter det overgik til Kronen. I 1774 var man begyndt at bortsælge Krongodset, og Anders Dinesen købte hermed to parceller, nemlig Gimlinge og Lystager. Hovedgården opførte han på et særligt frugtbart sted, kaldet Guld-agrene, deraf navnet Gyldenholm. Det var Anders Dinesens søn, Jens Kraft Dinesen, der i 1800 solgte Gyldenholm til Christopher Schøller von Bülow og Peter Johansen de Neergaard (fra Gunderslevholm). De delte købet således, at Bülow fik jordgodset og Neergaard fik skovgodset. Charles Adolph Denis de Neergaard arvede hele området omkring Gyldenholm som 11-årig, da han ved lodtrækning vandt både Castrup Gods og Charlottedal Gods efter sin barnløse onkel på Gunderslevholm, Carl de Neergaard. Da selve Gyldenholm blev til salg købte han i 1862 også denne ejendom. Gyldenholms hovedbygning, som man kan se i dag, er opført i årene 1863-1864 af den unge kunstelskende godsejer ved arkitekten J. D. Herholdt.

Godset ejes i dag af Charles Adolph Denis de Neergaards tipoldebarn, Jacob Johan Thomas de Neergaard, som ligeledes arvede som 11-årig efter sin far, Carl-Holger de Neergaard. Den nuværende ejer er dermed 5. generation. 

Gyldenholm har et tilliggende på ca. 700 ha ager samt ca. 700 ha skov.

Lokaler
Logo

Gyldenholm Gods

Gyldenholmvej 6
4200 Slagelse

Vis kontaktoplysninger


Vestsjælland

Send en besked til Gyldenholm Gods.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze