Børnefødselsdag i Hafnia-Hallen!

Like

Er lejligheden for lille, børnenes venner for mange, energiniveauet højt, eller blot er løbet tør for ideer til, hvad underholdningen til børnefødselsdagen skal være? Så er det en oplagt mulighed at holde aktiv fødselsdagsfest i Hafnia-Hallen hvor børnene kan have en sjov og aktiv eftermiddag.

I Hafnia-Hallen har børnene mulighed for en sjov og aktiv fødselsdagsfest med tempofyldte aktiviteter. Vi har mange forskellige aktiviteter: alt fra BumperFodbold, BungeeBasket til en af vores små fodboldbaner hvor der kan spilles fodbold, høvdingebold eller hockey – vi garanterer underholdning i særklasse til fødselsdagsfesten.

Når energien er ved at være brugt, er det muligt at fylde depoterne op med f.eks. hjemmelavet lasagne og saftevand.

Ønsker du at høre mere omkring ideer til hvordan jeres børnefødselsdag kan holdes, så ring eller skriv til os – så tager vi gerne en uforpligtende snak om muligheder for at holde årets bedste børnefødselsdag.

Om udbyderen

Hafnia-Hallen er ejet og opført af Københavns Kommune. Hallen er oprindelig opført i 1996 som en dedikeret fodbold- og atletikhal under navnet Club Danmark Hallen. Dele af hallens tag brast dog sammen uden store snemasser i 2011, og hallen stod herefter ubrugelig hen i en del år. I 2014 blev hallen købt af København Kommune og i 2015 påbegyndte arbejdet med at udarbejde en plan for indretning af en ny hal med genbrug af den gamle hals tagkonstruktion, der kunne bruges af flere forskellige sportsgrene under samme tag.

Hafnia-Hallen kunne endelig åbne dørene for offentligheden 1/5-2017 og rummer i dag et grundplan på 9200 m2.

Københavns Kommune har udliciteret driften af Hafnia-Hallen frem til udgangen af 2020 til den selvejende institution S/I Hafnia-Hallen. Bag den selvejende institution står flere af lokalområdet store idrætsforeninger. Det drejer sig om BK Frem, Fremad Valby, Copenhagen Beach Volleyball og Københavns Idrætsefterskole.

Aktiviteter
Logo

Hafnia-Hallen

Julius Andersensvej 6
2450 København SV

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København
Storkøbenhavn

Send en besked til Hafnia-Hallen.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze