Naturevents med den smukkeste udsigt

Like

Tag jeres grupper med ud i vores naturområde

Området på og omkring Haldbjerg kan skabe rammen for jeres næste event i naturen. Naturområdet, som både har åbne områder, skovhave, sø og stejle skrænter kan facilitere et væld af forskellige teambuilding aktiviteter. Hvad enten I ønsker at have fokus på samarbejde, konkurrence, ledelse, kommunikation eller team udvikling kan vi i samarbejde med jer tilpasse faciliteterne på området til det. 

Vi havde i udgangspunktet lyst til at dele den smukke udsigt, som vi hver dag står op til, med andre. Samtidig ønskede vi at skabe mere natur og plante en skovhave ud fra perma kultur principper til glæde for både gæster og vores egen familie.

Området på og omkring Haldbjerg er den bedste ramme for dit næste arrangement i naturen. 

Naturområdet, som både har åbne områder, skovhave, sø og stejle skrænter kan facilitere et væld af forskellige teambuilding  og sjove aktiviteter. 

Området kan rumme grupper med op til 50 personer.

Om udbyderen

Haldbjerg Naturevents henvender sig både til private og virksomheder, der leder efter et unikt sted til deres næste arrangement i det fri. Vi er udbydere af teambuilding events, samt private der ønsker at bruge området til at få en oplevelse udover det sædvanlige, i smukke og særlige naturomgivelser.

”Vi” er ……Tonny IT konsulent med mange års spejderarbejde i bagagen og Tine HR konsulent og frugt og grønt entusiast , der sammen fik ideen om at udvide vores villahave med først overdrevet, og siden med kløften og engen. 

Vores familier og venner har fulgt vores projekt tæt og været en uvurderlig støtte og hjælp – mange timer og kræfter er blevet lagt for at realisere vores mange idéer, så alle kan opleve naturen på tætteste hold.

Vi glæder os til at byde jer velkommen ”på bjerget”.

Lokaler
Logo

Haldbjerg Skovhave

Kagerupvej 19
3200 Helsinge

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Nordsjælland

Send en besked til Haldbjerg Skovhave.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze