Aktiviteter til teambuilding eller polterabend

Like

Skal du holde firmafest, polterabend, teambuilding, aktivitetsdag eller andet?

Halvandet tilbyder kajakpolo, human football, strømfodbold, rodeotyr,  flyboard, beach volley og gladiatorkamp. Vi har også aktiviteter du ikke behøver at booke, men bare prøve hvis de stillet frem såsom Stangtennis, Bordtennis og Bordfodbold!

Københavns dejligste oase byder velkommen med et spækket aktivitetscenter på vand og land, om du er til action eller ej. Endnu engang viser Halvandet, hvordan man har en sjov dag blandt venner, kollegaer eller man skal udfordre ham den irriterende onkel.

Aktivitetscenteret byder på byens mest uhøjtidelige rammer, for afholdelse af "den helt rigtige" polterabend, sociale aktiviteter, kick-off arrangement eller aktionpræget firmaarrangementer! Med strandklub, bar, restaurant & marina vil det hele skabe helhed, du ikke finder mage til andre steder.

Professionelle udfordringer, adrenalin rus, udstyr, kompetente instruktører – alt sammen integreret i Halvandets velkendte koncept med 7.500 kvm strandklub, bar, restaurant, event haller. sauna og marina.

OG HUSK DU SKAL BOOKE 24 TIMER FØR DIT EVENT – ellers kan vi desværre ikke planlægge og tage imod dig.

Om udbyderen

HALVANDET - HAVNEFRONTES DEJLIGSTE OASE

Strandklub, Restaurant, Bar, Marina & Aktivitetscenter

Københavns dejligste oase – placeret råt i et gammelt industriområde overfor Langelinie, ved indsejlingen til Københavns Havn. Ved første besøg ville man aldrig tro man var i København, men tankerne ville øjeblikkeligt falde på de sydlige breddegrader.
Sol, sand, byens bedste udsigt, kolde drinks, cool musik, atmosfære m.m.

De 200 m kajstrækning lige ned til vandet og de 6.000 kvm friareal danner rammerne for et ganske unikt fristed, hvor tid og stemning er helt sin egen – og med en ganske særlig udsigt over Dronningens København. Velkommen til Halvandet – en ganske særlig Strandklub!

I denne oase kan gæsterne nyde livet samt det gode vejr på det hyggelige strandområde lige ned til vandet i forskellige miljøer, hvor der er plads til alle og noget for enhver smag.

Hvor vidt man ønsker at fordybe sig i en god bog med en dejlig chai latte i en af de mange strandstole, eller man ønsker lidt festivitas med vennerne på Pyramiden eller i solsofaer, der alle lægger op til komfort, fest og højt humør, eller har behov for et break med kollegaer over en god middag ved et af de mange borde. Der er plads til alle på Halvandet!

Med et hav af forskellige områder samt plads til over 300 spisende gæster ved de forskellige bordkombinationer og 500 solstole, er der altid plads til jer på Halvandet.

På de 6000 m2 friareal er der mulighed for en bred vifte af friluftsaktiviteter bl.a. beachvolley, fodbold, petanqe, samt et aktivitetscenter på land og vand.

Halvandet har ligeledes sit helt eget Kajområde, hvor man kan lægge til med egen båd!

I de to store lyse 600 m2 store fabrikshaller er der året igennem et hav af utallige Events & Arrangementer for firmaer, private og organisationer, der gør brug af de spændende lokaler, når arrangementet har behov for et særligt lokation med sin helt egen charme samt en kapacitet på 2.160 stående alternativt 1.000 spisende gæster.

Velkommen til Halvandet!

Aktiviteter
Logo

Halvandet

Refshalevej 325
1432 København K

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København

Send en besked til Halvandet.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze