Halvandet - Festlokaler der kan noget

Like

Halvandet huser omkring 150 arrangementer om året for firmaer, organisationer, private og eventbureauer. Produktpræsentationer, pressemøder, kick-off arrangementer, bryllupper, konfirmationer, fødselsdage, sommerfester, temafester, modeshows, konferencer, afterpartys, julefrokoster, awardshows og meget meget mere.

Lige nu har vi fokus på at tilbyde super spændende rammer til forårets konfirmationsfester. Hos os kan der afvikles konfirmationer, hvor alle kan have en sjov og fornøjelig dag.

Vi har nu samlet alle informationer omkring dette under vores separate afdeling kaldet Kabelhallerne som er betegnelsen for de 2 haller og 2 Industritelte vi råder over med en samet kapacitet på over 2500 mennesker under tag.

Om udbyderen

HALVANDET - HAVNEFRONTES DEJLIGSTE OASE

Strandklub, Restaurant, Bar, Marina & Aktivitetscenter

Københavns dejligste oase – placeret råt i et gammelt industriområde overfor Langelinie, ved indsejlingen til Københavns Havn. Ved første besøg ville man aldrig tro man var i København, men tankerne ville øjeblikkeligt falde på de sydlige breddegrader.
Sol, sand, byens bedste udsigt, kolde drinks, cool musik, atmosfære m.m.

De 200 m kajstrækning lige ned til vandet og de 6.000 kvm friareal danner rammerne for et ganske unikt fristed, hvor tid og stemning er helt sin egen – og med en ganske særlig udsigt over Dronningens København. Velkommen til Halvandet – en ganske særlig Strandklub!

I denne oase kan gæsterne nyde livet samt det gode vejr på det hyggelige strandområde lige ned til vandet i forskellige miljøer, hvor der er plads til alle og noget for enhver smag.

Hvor vidt man ønsker at fordybe sig i en god bog med en dejlig chai latte i en af de mange strandstole, eller man ønsker lidt festivitas med vennerne på Pyramiden eller i solsofaer, der alle lægger op til komfort, fest og højt humør, eller har behov for et break med kollegaer over en god middag ved et af de mange borde. Der er plads til alle på Halvandet!

Med et hav af forskellige områder samt plads til over 300 spisende gæster ved de forskellige bordkombinationer og 500 solstole, er der altid plads til jer på Halvandet.

På de 6000 m2 friareal er der mulighed for en bred vifte af friluftsaktiviteter bl.a. beachvolley, fodbold, petanqe, samt et aktivitetscenter på land og vand.

Halvandet har ligeledes sit helt eget Kajområde, hvor man kan lægge til med egen båd!

I de to store lyse 600 m2 store fabrikshaller er der året igennem et hav af utallige Events & Arrangementer for firmaer, private og organisationer, der gør brug af de spændende lokaler, når arrangementet har behov for et særligt lokation med sin helt egen charme samt en kapacitet på 2.160 stående alternativt 1.000 spisende gæster.

Velkommen til Halvandet!

Lokaler
Logo

Halvandet

Refshalevej 325
1432 København K

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København

Send en besked til Halvandet.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze