Battleground Events
Like

Airsoft bane - Få et brag af en kamp

Ønsker du at gå i krig uden det bliver farlige? Du har nu muligheden for at spille på vores 40.000 kvm2 store skovgrund, med masser af udfordringer, som er klar til at blive indtaget og brugt til krig. Skyd dine kollegaer, kammerater eller veninder, så om i skal på polterabend, lave et firmaarrangement eller på familietur, tilbyder vi nogle sjove timer.

Hvad er Airsoft?

Airsoft minder lidt om paintball, dog benytter man i airsoft/hardball med mere realistiske våben, hvor man skyder med små 6 mm plastikkugler. Man skal skyde mod hinanden i hold og når man ramme modstanderne, er man ude af runden.

Der findes forskellige spiltyper, der er både team deathmatch, capture the flag osv. Så kun fantasien sætter grænser for, hvordan man kan spille airsoft.

Lækre Våben

Vælg selv dit våben. Vi benytter kun de bedte våben til udlejning, så du får noget lækkert at skyde med. Prøv fpr eksempel et M4 gevær som man kender fra amerikansk militær.

Sigt efter førstepladsen

Det kræver tålmodighed at være i airsoftkamp og taktisk snilde. Du skal være helt sikker på, at du har fået rame på modstanderen! Sigt efter førstepladsen, det får du ved at skyde flest mulige modspillere. Vær en god teamspiller og beskyt dit team, flaget og jeres område, så får du førstepladsen.

Teamplay

Airsoft er et taktisk spil og simulation, derfor vinder holdet der kommunikere bedst, næsten altid. Teamet er vigtigt, derfor kan du sikre netop dit hold fordelen, når du og dit hold, trænger tættere ind på modstanderne, så i dermed får dem ned med nakken.

Logo

Battleground Events

Jernbanegade 7
7490 Aulum

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Midtjylland

Send en besked til Battleground Events.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze