Appetitvækkende og smagfulde oplevelser - Happy Event

Like

Hos Happy Event leverer vi appetitvækkende og smagfulde oplevelser til dit næste arrangement, uanset om du skal holde konfirmation, konference eller reception. Vores dygtige kokke elsker at kreere og kræse om retterne, så dine gæster får en helt speciel madoplevelse, når du bestiller catering hos Happy Event. Du slipper for selv at stå og bruge tid på at lave mad og får derfor mere tid og overskud til at fokuserer på det, der betyder noget for dig.

Happy Event leverer menuer til dig, når du gerne vil servere noget helt særligt for dine gæster. Uanset om det er 100, 50 eller 5 mennesker, som du ønsker at servere lækkert mad for, så har vi helt sikkert en løsning, der passer perfekt til dit arrangement. Sammen kan vi sammensætte den helt rigtige menu til dig og dine gæster. 

Har du spørgsmål eller forespørgsler til vores menuer eller andet, er du meget velkommen til at kontakte Happy Event og lade os finde ud af, hvordan vi på bedst mulig vis leverer en udsøgt menu, som du og dine gæster vil elske.

Happy Event ser frem til at levere menuen til dit næste arrangement.

Mad ud af huset af de bedste råvarer
Vi er glade for at lave mad, og det kan smages. Vi ligger stor vægt på at vores mad ud af huset er lavet af sæsonens stærkeste råvarer,
hvilket sikrer vores catering er af høj kvalitet, hele året rundt, så dig og dine gæster vil få en god smagsoplevelse.

Kompetent personale
Hos Happy Event kan du altid være sikker på, at det er kompetente fagfolk der tilbereder din mad. Vores personale er specialiseret i at lave mad ud af huset, hvilket sikrer en høj kvalitet af vores catering.

Ingen opgave er for stor – 15, 150, eller 500 kuverter
Om du ønsker klassisk catering, 3-retters menu, social sharing food, eller en lækker buffet ud af huset til 15, 150 eller 500 kuverter, så sørger vi for at alle gæster får en god madoplevelse.

Om udbyderen

HVEM ER HAPPY EVENT?
Med 15 års erfaring i restaurations- og eventbranchen, har vi opbygget helt unik ekspertise inden for branchen. Happy Event er landsdækkende, men har dog særlig fokus på de større byer i region Midtjylland, trekants-området, Aalborg, Odense, og København. Vi er i stand til at levere gastronomiske løsninger i alle prisklasser, og levere fantastiske helhedsoplevelser – hver eneste gang. Vi har egne lokaler i form af Restaurant NO16 i hjertet af Aarhus.

HVAD LAVER HAPPY EVENT?
Ved siden af vores carting driver vi Restaurant NO16 i Aarhus, hvor vi er kendte for vores ad libitum koncept. Vi sætter vores kunder i fokus, for at efterleve deres ønsker og behov. Gode råvarer, kreativitet og nytænkning er nøgleord i vores arrangementer.

Vi vægter relationen til dig som kunde, utrolig højt, og at se hver enkelte kunde, og deres individuelle behov og ønsker, er vigtigt i hver eneste opgave.

HVAD KAN HAPPY EVENT?
Vi leverer mad, planlægger, koordinerer og afvikler blandt andet events, bryllupper, fødselsdage, receptioner, samt små og store firmafester. Om vi kun skal levere mad, eller organisere en pakkeløsning for dig, så du får det som du ønsker. 

Vi håber at vi får muligheden for at give dig en helt særlig oplevelse, næste gang du skal holde et arrangement.

Vi leverer vores catering-løsninger over store dele af Danmark, med særlig fokus på de største jyske byer, herunder Aarhus, Aalborg, Horsens, Skanderborg, Viborg, Herning, Vejle, Kolding, Fredericia, samt Odense og København.

Mad & Drikke
Logo

Happy Event

Skovbakkevej 18 C
8220 Brabrand

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Østjylland

Send en besked til Happy Event.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze