Gode lokaler hos Happy Event

Like

Vi er med over 15 års erfaring i branchen eksperter i organisering og afholdelse af fester og selskaber. I vores restaurant er der plads til omkring 100 personer alt efter arrangement. Derudover har vi en stor tagterrasse med panoramaudsigt over Aarhus havn og midtby, samt +1000 p-pladser inden for 5 minutters gåafstand.

Hvert år afholder vi mange store selskaber af enhver art på ”NO16”, hvor vi med glæde tilpasser maden, servicen og rammerne til jeres ønsker. Om det er bryllup, fødselsdag, firmafest, jubilæum eller andet, så har vi prøvet det mange gange før, og er gode til det.

Såfremt I ønsker andre rammer end hvad vi tilbyder i egne lokaler, så samarbejder vi med en række af Aarhus’ bedste venues, hvor vi er i stand til at stå for maden og alt der hører til. Med andre ord er vi i stand til at give jer en skræddersyet pakkeløsning til jeres behov og specifikke arrangement. Vi stiller med glæde personale til rådighed, eller sørger for blandt andet borde, duge, lys, bar, cocktails, fadøl samt meget mere.

Om udbyderen

HVEM ER HAPPY EVENT?
Med 15 års erfaring i restaurations- og eventbranchen, har vi opbygget helt unik ekspertise inden for branchen. Happy Event er landsdækkende, men har dog særlig fokus på de større byer i region Midtjylland, trekants-området, Aalborg, Odense, og København. Vi er i stand til at levere gastronomiske løsninger i alle prisklasser, og levere fantastiske helhedsoplevelser – hver eneste gang. Vi har egne lokaler i form af Restaurant NO16 i hjertet af Aarhus.

HVAD LAVER HAPPY EVENT?
Ved siden af vores carting driver vi Restaurant NO16 i Aarhus, hvor vi er kendte for vores ad libitum koncept. Vi sætter vores kunder i fokus, for at efterleve deres ønsker og behov. Gode råvarer, kreativitet og nytænkning er nøgleord i vores arrangementer.

Vi vægter relationen til dig som kunde, utrolig højt, og at se hver enkelte kunde, og deres individuelle behov og ønsker, er vigtigt i hver eneste opgave.

HVAD KAN HAPPY EVENT?
Vi leverer mad, planlægger, koordinerer og afvikler blandt andet events, bryllupper, fødselsdage, receptioner, samt små og store firmafester. Om vi kun skal levere mad, eller organisere en pakkeløsning for dig, så du får det som du ønsker. 

Vi håber at vi får muligheden for at give dig en helt særlig oplevelse, næste gang du skal holde et arrangement.

Vi leverer vores catering-løsninger over store dele af Danmark, med særlig fokus på de største jyske byer, herunder Aarhus, Aalborg, Horsens, Skanderborg, Viborg, Herning, Vejle, Kolding, Fredericia, samt Odense og København.

Lokaler
Logo

Happy Event

Skovbakkevej 18 C
8220 Brabrand

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Østjylland

Send en besked til Happy Event.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze