Gourmet og kvalitetsbevidst catering

Like

Havnens Gourmet tilbyder mad ud af huset i Odense og på resten af Fyn – alle ugens dage. Så hvis du skal holde et særligt selskab eller en stor fest, kan vi sørge for at det bliver simpelt for dig som vært. Uanset hvilket type fest du planlægger hjemme ved dig selv, har du med Havnens Gourmet mulighed for at få vores lækre menuer som mad ud af huset i Odense og resten af Fyn.

Hele vores menukort er tilrettelagt så alt kan bestilles som mad ud af huset. Derfor har vi menuen til dit arrangement, uanset om det er lidt tøsehygge en tirsdag, et stort bryllup, en konfirmation for dit barn eller en julefrokost i Odense.

Gourmet mad ud af huset i Odense og Fyn
Havnens Gourmet kører mad ud af huset til Odense og resten af Fyn. Du har muligheden for at vælge mellem alle vores menuer, og hvis du har særlige ønsker til din festmenu laver vi naturligvis også gerne andre ting efter dit ønske eller behov.
Vi leverer alt fra 3-retters menuer, over vores buffeter og endelig til større receptioner. Det er helt op til dig, hvad og hvor på Fyn vi skal levere til.

Forberedelse
Alt vores mad ud af huset er lavet og forberedt, så det er så nemt som muligt for værten at gå til. Af hensyn til kvalitet og smagsoplevelse, er der dog i vores udvalg, dele af menuen, som værten om muligt selv skal varme. På den måde får du det bedste resultat, da det er mest hensigtsmæssigt for madvaren.
Har du nogle specielle ønsker? Vi tager næsten alle udfordringer op og prøver gerne at efterkomme dine ønske.

Hjælp til mad ud af huset
Har du brug for rådgivning og gode ideer til din festmenu? Hos Havnenes Gourmet rådgiver vi altid vores kunder med hensyn til sammensætning af menu og eventuelt, hvilke vine der er optimale dertil.
Når du bestiller mad ud af huset til Odense eller Fyn, skal der forudbestilles minimum 1 dag før. Bestiller man selskaber længe før tid, så skal man senest 10 dage før angive det endelige antal kuverter og derfra er antallet bindende.

Hjælp til festen
Vi kan også være behjælpelige med personale til festen. Vi rådgiver altid vores kunder med hensyn til menu og personale, hvis dette ønskes. Søger du en kvalitetsbevidst virksomhed, som kan tilbyde mad ud af huset omkring Odense og på Fyn, så kontakt Havnens Gourmet og hør mere.

Om udbyderen

Indehaver af Havnens Gourmet, Merete Hansen, er en stolt kvinde, der gennem sin store faglige kunnen og sit engagement driver Havnens Gourmet.

Merete er en kreativ person, der sætter en ære i, at såvel menu som omgivelser går op i en højere enhed, og at gæsten altid er i højsædet.

Hun er en kvinde, der med en finger på pulsen altid er nytænkende, og som mor finder hun også de sociale og bløde værdier vigtige i forhold til at drive Havnens Gourmet.

Med faglige ambitioner og visioner vil nye udfordringer altid blive budt velkommen, og ligeledes vil Merete fortsat være den ildsjæl, der skaber rammerne for fremtidige arrangementer på Havnens Gourmet.

HAVNENS GOURMET STÅR FOR
Kvalitet – mere end 18 års erfaring. Nytænkende – fleksible – kreative – prisbevidste.

Vi har plads til 12- 240 siddende gæster, så kom ud og se vores skønne lokaler og omgivelser i naturen.

Mad & Drikke
Logo

Havnens Gourmet

Ryttervejen 19
5240 Odense NØ

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Fyn

Send en besked til Havnens Gourmet.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze