Møde og konference i Aarhus skønneste omgivelser

Like

På Helnan Marselis Hotel i Aarhus er der rig mulighed for at sammensætte et arrangement, som passer til netop din virksomhed med vores 12 fleksible mødelokaler med kapacitet op til 600 personer. Foruden lokaleleje og gratis parkering er vores mødelokaler udstyret med alt det nødvendige udstyr. AV-udstyr, wi-fi, flipovers, blokke og penne er naturligvis inkluderet i priserne for konferencer.

Møde og konference i Aarhus skønneste omgivelser
Med en inspirerende lokation mellem skov og strand sikrer et møde på Hotel Marselis i Aarhus en god, inspirerende oplevelse, som vil være med til at sikre optimale forhold for en kreativ og produktiv dag.

Med et møde eller en konference på Marselis i Aarhus, vil jeres møde komme til at foregå i historiske lokaler med unikke og naturskønne omgivelser lige udenfor døren. Lokationen er unik for Aarhus af flere grunde, dels fordi den ligger centralt i byen, samtidigt med at der er en ro og en fred, som man ellers ville have svært ved at finde andre steder end længere ude på landet.

Møder & Konferencer inkluderer blandt andet

  • 12 fleksible møde- og konferencelokaler
  • Wi-fi
  • Restaurant
  • Stor terrasse
  • Fitnessfaciliteter, svømmeområde og sauna
  • Mulighed for opladning af elbil mod gebyr
  • Teknisk udstyr

Planlægning
Vi er naturligvis behjælpelige med at arrangere events og teambuilding i naturen udenfor hotellet. Vi samarbejder med Outdoor Sports, som blandt andet tilbyder aktiviteter i skoven, på stranden og til vands. 

Vores professionelle og erfarne personale følger dig fra start til slut i planlægningsprocessen og er naturligvis til stede både under og efter selve arrangementet, så alt kører efter planen. Vi tager med andre ord hånd om alt det praktiske, så du kan bruge din tid og energi på at få mest muligt ud af din konference.

Lokaler
Logo

Helnan Marselis Hotel

Strandvejen 25
8000 Århus C

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Østjylland

4 - 600 pers.

Send en besked til Helnan Marselis Hotel.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze