Historisk konferencecenter i smukke omgivelser

Like

Hindsgavl Slot fungerer som moderne konferencested på Fyn med kursus- og konferencelokaler samt mødelokaler til såvel små som store grupper. De storslåede, historiske bygninger i Middelfart omgivet af noget af Danmarks smukkeste natur er til stadighed med til at tilføre møder og konferencer en ekstra dimension og gøre Hindsgavl til et af de skønneste konferencesteder i landet.

Konferencecenter til stort og småt

På Hindsgavl Slot sætter vi rammerne om en konferenceoplevelse ud over det sædvanlige. Vi bidrager med faciliteter, der kan rumme få såvel som mange deltagere, og som kan arrangeres efter jeres ønsker. Uanset om det drejer sig om en mindre eller større konference, lægger vi med glæde lokaler til, ligesom vi også gerne hjælper jer med planlægningen og teknikken. 

Vores konferencecenter er placeret i eksklusive omgivelser, og vi tror på, at det spiller en betydelig rolle. Den rene, fynske natur tilfører jeres konference en ekstra dimension, da deltagerne i pauserne – og eventuelt også under konferencen – kan nyde den historiske tidslomme. Lokalernes lyse indretning og udtryk skaber optimale arbejdsforhold og god atmosfære. På Hindsgavl Slot kan I give jeres deltagere en unik oplevelse, de sent vil glemme. Vores erfaring er, at deltagerne nyder godt af de historiske omgivelser, og føler sig energifyldte og motiverede hele dagen igennem, hvilket har en mærkbar positiv effekt på konferencens udvikling og udbytte.

På Hindsgavl Slot lægger vi vægt på, at I og jeres deltagere får så stort et udbytte af konference som overhovedet muligt. Løber konferencen over flere dage er der rig mulighed for at fuldende oplevelsen med en overnatning eller to på slottet.

Konference - og mødelokaler

Vi har møde- og konferencelokaler med plads fra 2 til 650 deltagere, alle med moderne og eksklusive faciliteter. Alle mødelokaler er lyse og komfortabelt indrettet med moderne interiør og det nyeste av- og it-udstyr. Vi opstiller konferencelokalerne efter ønske, og vores teknikere og øvrige personale står altid klar til at hjælpe jer gennem arrangementet.

Tag os med på råd

Hindsgavl Slot i Middelfart på Fyn har Danmarks bedste rammer for kurser, møder og konferencer, så der er rig mulighed for at give dine mødedeltagere en helt særlig oplevelse eller blot en anderledes pause. Vi ligger inde med masser af idéer og er vant til at imødekomme selv de mest særegne ønsker. Intet er for stort eller for småt, så kontakt os allerede i dag og fortæl os, hvad I har på hjerte.

Om udbyderen

Det smukke og historiske Hindsgavl Slot er beliggende ved Middelfart ud til Lillebælt. Slottet er omgivet af smuk natur, og det er svært ikke at lade sig betage, når man besøger Hindsgavl Slot.

I de naturskønne områder omkring Hindsgavl slot, er der både udsigt til vand og skov, og går man i dyreparken er der stor sandsynlighed for at møde krondyr og dådyr. Faktisk er her så skønt, at selveste H.C. Andersen har udnævnt området ved Hindsgavl til det smukkeste sted i Danmark. Det siges, at den unge digter tilbragte mange stunder her, og at det var her han fandt inspiration til flere af sine eventyr. Det er som at træde ind i en tidslomme, når man ankommer til Hindsgavl Slot. En tidslomme fra en tid, der var engang. Omkring Hindsgavl er have og park med lysthuse, vandløb og bassiner, og her bliver ikke mindre skønt af, at det smukke Lillebælt er at ane i horisonten.

Flere hundrede års historie
Historien om Hindsgavl starter i 1200-tallet, hvor kongen opførte slottet på dets daværende placering på slotsbanken. Hindsgavl Slot har været ophavssted til mange af de store begivenheder, der har været med til at skrive og ændre Danmarkshistorien.

Det var blandt andet på Hindsgavl Slot, at den fredsaftale, der betød, at Danmark gav afkald på Norge, blev underskrevet. Der er dermed tale om et besøg, hvor historiens vingesus kan mærkes, når du sætter kurs mod Hindsgavl Slot.

Ny menu hver måned — bestemt af sæsonens råvarer
Slottet er gennem årene løbende blevet renoveret, og den dag i dag fungerer slottet som både hotel og konferencecenter med tilhørende festlokaler. I slottets restaurant ’Den Hvide Dame’ serveres årstidsbestemte retter af slottets egne kokke. Så vidt det er muligt forsynes kokkene af råvarer fra slottets egen køkken- og krydderurtehave, hvor der dyrkes frisk frugt, grøntsager og krydderurter. En oplevelse, der i sig selv er hele besøget værd.

Mulighed for overnatning
Vil man forlænge oplevelsen på Hindsgavl Slot, er der mulighed for overnatning på slottet i et af de mange, flotte og atmosfærefyldte hotelværelser. I alt er der 120 værelser på Hindsgavl Slot. Langt de fleste fremstår i klassisk slotsstil, mens de resterende værelser, beliggende i staldene, har et mere moderne udtryk.

Lokaler
Logo

Hindsgavl Slot

Hindsgavl Allé 7
5500 Middelfart

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Fyn

2 - 650 pers.

Send en besked til Hindsgavl Slot.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze