Fest for både adelige og almindelige gæster

Like

I flere hundrede år har Højstrupgård dannet rammen om livets store fester for både adelige og borgerlige gæster. Nu er husets døre åbne for, at I også kan fejre jeres store dag i de smukke historiske omgivelser.

Højstrupgårds køkken er kendt for sine lækre selskabsmenuer, hvad enten det
er til firmafest, bryllup, konfirmation, barnedåb, fødselsdag eller en
anden af livets store fester.

Menuerne planlægger vi i tæt samspil med jer og vi planlægger festen ned til mindste detalje sammen med jer, så I får lige præcis den fest, som I drømmer om.

Om udbyderen

Vi har i over 50 år imødekommet vore gæsters behov her ved Øresund mellem egetræer og bakkede golfbaner, og vi fortsætter stolt med at gøre det, vi gør bedst – nemlig at skabe rum til, at vores gæster kan flytte sig.

Højstrupgårds historie går mange, mange hundrede år tilbage. Her har både været vild natur, kaninfarm og lystgård for adelsmænd og velhavere, før de smukke bygninger blev til det, de er i dag: Et af Nordsjællands smukkeste steder at mødes professionelt og privat.

Gæster kommer til Højstrupgård for at flytte sig - for at starte et nyt kapitel, udstikke en ny kurs, opleve noget nyt – for at bevæge sig i livet. På Højstrupgård gør vi denne bevægelse mulig ved at skabe et rum fuld af tillid og nærvær i rolige omgivelser, der på én gang er professionelle og hjemlige.

Lokaler
Logo

Højstrupgård

Ejler Jensens Vej 1
3000 Helsingør

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Nordsjælland

Send en besked til Højstrupgård.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze