Konferencer og møder med en helt særlig stemning

Like

Skab ro om dit møde eller din konference
På Højstrupgård er der en helt særlig stemning. Lige uden for mødelokalerne skinner solen i Øresunds blå bølger, fuglene kvidrer i parkens træer og den gamle herregårds tykke mure lægger en dæmper på hverdagens stress og jag. Her kan I holde møde eller konference helt uforstyrret med ro og nærvær til at tale om de forandringer eller udfordringer, I arbejder med. 

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Højstrupgård.

Om udbyderen

Vi har i over 50 år imødekommet vore gæsters behov her ved Øresund mellem egetræer og bakkede golfbaner, og vi fortsætter stolt med at gøre det, vi gør bedst – nemlig at skabe rum til, at vores gæster kan flytte sig.

Højstrupgårds historie går mange, mange hundrede år tilbage. Her har både været vild natur, kaninfarm og lystgård for adelsmænd og velhavere, før de smukke bygninger blev til det, de er i dag: Et af Nordsjællands smukkeste steder at mødes professionelt og privat.

Gæster kommer til Højstrupgård for at flytte sig - for at starte et nyt kapitel, udstikke en ny kurs, opleve noget nyt – for at bevæge sig i livet. På Højstrupgård gør vi denne bevægelse mulig ved at skabe et rum fuld af tillid og nærvær i rolige omgivelser, der på én gang er professionelle og hjemlige.

Lokaler
Logo

Højstrupgård

Ejler Jensens Vej 1
3000 Helsingør

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Nordsjælland

Send en besked til Højstrupgård.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze