Konferencecenter centralt i Danmark

Like

Hvorfor ikke holde din næste konference på Fyn? Holckenhavn Slot råder over moderne, funktionelle og inspirerende rammer til møder og konference for 2-200 deltagere indeholdende alt moderne AV-udstyr og 100 Mbit internet.

Slottets mødedesignere hjælper gerne med at planlægge alle facetter af dine konference samt inspirere til spændende mødepauser og aktiviteter.Holckenhavn Slot råder ligeledes over et antal smukt renoverede værelser, som alle har eget bad.På større konferencer samarbejder vi desuden med flere hoteller i Nyborg, som alle ligger inden for 10 minutters kørsel fra slottet.

Mad & drikke

På Holckenhavn Slot vægter vi maden til vores konferencer højt.  Slottets køkken er sæsonbetonet, lokalt og ærligt med et strejf af fransk inspiration.
Vi lægger vægt på den gode smag, det gode håndværk og gør altid vores ypperste for at give vores kursusgæster en kulinarisk oplevelse.

Konference-faciliteter

Hver konference på Holckenhavn Slot får eget lokale til middagen samt en hyggelig stue til kaffen, så tanker og diskussioner kan få frit løb. Vi vægter gastronomien højt med afsæt i årstidens råvarer og ser frem til at forkæle Jer fra ankomst til afrejse. På Holckenhavn Slot forenes moderne komfort med historiens vingesus, hvilket ifølge vores gæster gør os til et af de førende konferencesteder på Fyn.

Under Jeres konference kan I nyde den smukke fynske natur omkring slottet. Gå en tur i vores store engelske park og de smukke naturområder. Eller bevæg Jer ud til kysten og nyd udsigten over Storebælt.

Aktiviteter på din konference

Holckenhavn Slots mødedesignere hjælper gerne med at inspirere til spændende mødepauser og aktiviteter under Jeres konference.

Uanset om det gælder mindre pauser eller en tur ud på vandet i havkajak, hjælper vi Jer med at arrangere et meningsfuldt pusterum for konferencedeltagerne.

Om udbyderen

Slottet har været i slægten Holcks eje siden 1672 og drives i dag af  14. generation på stedet Christina & Dennis Hou Holck.

Med 15 års erfaring i at lave unikke møder og fester hjælper vi Jer med at gøre Jeres arrangement til en begivenhed man husker.

Vores smukke sale og stuer kan danne ramme om arrangementer fra 2-200 deltagere. Holckenhavn Slot råder ligeledes over et antal nyrenoverede værelser, som alle har eget bad.

Vi vægter gastronomien højt med afsæt i lokale råvarer tilsat en stor portion kærlighed og innovation.

Vi ser frem til at forkæle Jer fra ankomst til afrejse.

Lokaler
Logo

Holckenhavn Slot

Holckenhavn 1
5800 Nyborg

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Fyn

2 - 200 pers.

Send en besked til Holckenhavn Slot.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze