Hotel Christiansminde

Et 4 stjernet konferencecenter tæt på Svendborg

Like

Hotel Christiansminde har det ypperste af moderne mødeteknisk udstyr på 4 stjernet niveau. Her finde du lyse lokaler i størrelser fra 2 til 250 personer, mange med udsigt over Svendborg Sund.

Alle møde- og konferencelokaler har moderne AV-udstyr.  Desuden har vi flere loungeområder med kaffebar. Gruppearbejde kan finde rum mange steder – også udendørs, når vejret tillader det.

Vi hjælper gerne med idéer til aktiviteter omkring jeres konference på Fyn – og der er mange muligheder. Brug den skønne natur og vandet, som ligger lige uden for døren og tæt på maleriske Svendborg.

Gode transportmuligheder til din konference på Fyn

Det er nemt at ankomme til kursus eller konference på Christiansminde. Fyn ligger midt i landet og der er motorvej hele vejen til Svendborg. Vi tilbyder gratis parkeringspladser. Desuden er der gode tog- og busforbindelser.

Skal opholdet kombineres med en overraskelse, kan vi arrangere, at I kommer sejlende til Christiansminde og lægger til ved hotellets egen bådebro.

Om udbyderen

Hotel Christiansminde har en unik beliggenhed lige ud til vandet, midt i naturen og med en storslået udsigt til Svendborg Sund og det Sydfynske Øhav. hotellet, er der minigolf og petanquebane.

Aktiviteter

Muligheden for fysiske aktiviteter er mange. Lige uden for hotellet kan man benytte en af Fyns bedste sandstrande. Området byder også på mange kilometer vandre- og cykelstier foruden vandaktiviteter som kajak- eller dykkerture. I umiddelbar nærhed er der flere golfklubber og ved selve hotellet, er der minigolf og petanquebane.

Udflugter

Turbåden M/S Helge lægger til ved hotellets bådebro – tag med på den smukke sejltur til Valdemars Slot på Tåsinge. Her kan man også besøge Elvira Madigan og Sixten Sparres gravplads på Landet Kirkegård. Også den varierede fynske natur og Danmarks største koncentration af slotte og herregårde er et besøg værd.

Husk derfor altid at pakke badetøj, fornuftigt fodtøj og evt. golfudstyret til et ophold på Christiansminde.

Lokaler
Logo

Hotel Christiansminde

Christiansmindevej 16
5700 Svendborg

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Fyn

2 - 250 pers.

Send en besked til Hotel Christiansminde.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze