Vi er med dig hele vejen

Like

Rammerne for konferencer og møder på Hotel Faaborg Fjord er sat i professionelle, ny renoverede faciliteter, indvendigt som udvendigt. Lokalerne bidrager både til et højt fagligt fokus og giver et forfriskende pust af luft, lys og liv.

På Hotel Faaborg Fjord kan vi afholde alle former for møder og konferencer. Ikke 2 konferencer eller møder er ens, og hos os er alle konferencer tilpasset efter behov. Vi sørger for, at tidsplaner overholdes, og at logistikken fungerer perfekt, så I kan koncentrere jer om de vigtige ting – jeres kursister. Succes afhænger ofte af de små detaljer. Velsmagende måltider og en hyggelig atmosfære er vigtige faktorer, når det handler om gode frugtbare møder. Vi er åbne for ønsker og deltager gerne aktivt i planlægningen af jeres fremtidige møder, kurser og konferencer.

Lokaler

Udvalget af lokaler spænder fra mindre mødelokaler til store kongressale, og omfatter såvel store som mindre grupperum. Da ethvert møde/ arrangement er forskelligt, tilpasser vi gerne både interiør og indretning efter jeres behov.

Konferencefaciliteter

Vi tilbyder 4-stjernet konferencefaciliteter med moderne mødeteknisk udstyr samt blokke og kuglepenne, trådløst internet (fibernet) på hele hotellet, kvalitetsforplejning af de bedste råvarer og indbydende smukke naturomgivelser. Der er gode tilkørselsforhold til hotellet, bus tur/retur fra Nyborg eller Odense kan tilbydes, og så har vi naturligvis gratis parkering.

Konferencer kommer med mulighed for overnatning. Hotel Faaborg Fjord tilbyder 126 ny renoverede dobbeltværelser med bad og egen altan/ terrasse og 2 suiter. Gæsterne får således adgang til hotellets egen strand og mulighed for masser af oplevelser i Danmarks smukkeste natur.

Forfriskende pauser

Stræk ben, frisk sindet lidt op, gå ud i den friske havluft og nyd vores unikke omgivelser. Hotellets beliggenhed giver et væld af aktivitetsmuligheder i kortere og længere pauser – få sand mellem tæerne på stranden lige over for hotellet, eller nyd en forfriskende alkoholfri cocktail/ smoothie med snacks under parasollerne i vores udendørs Beach Bar. Tag et spil petanque, krolf, pile- eller vikingespil m.m.

Er der behov for flere forslag til anderledes, sjove og aktive pauser, står vi meget gerne til rådighed, hvad enten det er strække-ben-pauser eller et skræddersyet arrangement med sejlads; et anderledes møde i lavvu på Bjørnø til 100 personer med bespisning eller en gåtur i trætoppene på et nærliggende gods.

Om udbyderen

På første parket til det sydfynske øhav, med egen strand og udsigt til Bjørnø ligger Hotel Faaborg Fjord. Et professionelt kursus- og konferencehotel med 58 standardværelser, 68 Superiorværelser, 2 Suiter og konferencefaciliteter for op til 700 personer. Her er rammerne skabt til afholdelse af events og fester, konferencer og møder i lyse omgivelser med højt til loftet og udsigt over fjorden. Vi har indrettet hele vores konferenceafdeling med alle moderne tekniske faciliteter, og vores lokaler kan kombineres på adskillige måder, og giver jer en masse fleksibilitet.

Går ønsket mod en weekend eller miniferie væk fra hverdagens trommerum, så er et ophold på Hotel Faaborg Fjord godt for sjælen. Her er luft, lys, liv og leg for både store og små. Vi tilbyder skønne, moderne værelser – alle med balkon eller terrasse. I kommer til at bo i stille og rolige omgivelser og får hele Sydfyn som baghave – eller måske legeplads?

I vores restaurant får I virkelig mulighed for at nyde godt af det fynske spisekammer med dertilhørende kvalitetsvine. Roen sænker sig i takt med at panoramaudsigten over Faaborg fjord betragtes, og ønsker I at nyde en drink før eller efter middagen, så byder vores loungebar velkommen indenfor i hyggelige omgivelser og med ild i pejsen.

Men Hotel Faaborg Fjord er meget mere end dejlige værelser og god mad – I kan få en ekstraordinær oplevelse med hjem, som vil gøre jeres arrangement til noget helt særligt, hvad enten det er til lands, til vands eller i luften. Sammen med vores samarbejdspartnere tilbyder vi et bredt udvalg af events for både store og små.

Planlægger I bryllup, konfirmation en rund fødselsdag eller bare fest i det hele taget, så byder vi gerne velkommen indenfor i Villa Horseløkke vores patriciervilla, der er blevet renoveret i foråret 2014, og som med stil og ambience sætter scenen for den intime og romantiske fest.  

Lokaler
Logo

Hotel Faaborg Fjord

Svendborgvej 175
5600 Faaborg

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Fyn

Send en besked til Hotel Faaborg Fjord.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze