Møder og konferencer i Ringkøbing

Like

Sæt de rigtige rammer til jeres næste kursus, møde eller konference
At finde det rigtige sted til dit næste møde eller konference er en vigtig faktor for et vellykket arrangement. På Hotel Fjordgården, unikt placeret i den vestlige del af Jylland, har vi i mere end 50 år hjulpet virksomheder - store som små - med at planlægge og arrangere møder, kurser og konferencer. Fra helt små møder med kun nogle få deltagere til store konferencer med flere hunderede personer har vi mødelokalerne, som dækker alle behov. Vi ved derfor, hvad der skal til for at skabe de rigtige rammer, der gør, at jeres kursister eller mødedeltagere får det maksimale udbytte. 

Vi hjælper dig fra start til slut

Tillid er en vigtig brik i et godt samarbejde. Du skal have tillid til os og regne med, at vi holder det, vi lover. Vi stiller kort sagt alt det til rådighed, du har brug for at afholde et effektivt møde eller kursus. Vores unikke beliggenhed, moderne faciliteter og gode mad gør samtidig, at dine kursister får en god oplevelse, som de vil huske. Og som medarrangør at søger vi for, at der er styr på alle de små detaljer, som til sammen gør den store forskel.

Oplevelser ud over det sædvanlige

Hotel Fjordgården er også en oplevelse udenfor mødelokalet. Der er rig mulighed for, at mødedeltagerne kan opleve den fantastiske natur rundt om hotellet. Vi er selvfølgelig også klar til at rådgive jer, så du og dine gæster kan få en oplevelse ud over det sædvanlige.

Om udbyderen

Hotel Fjordgården er et klassisk, firestjernet hotel til dig, der ønsker et kvalitetshotel med masser af atmosfære, stemning og en unik beliggenhed. Hotellet ligger i udkanten af den charmerende købstad Ringkøbing og bare få minutters gang fra Ringkøbing fjord. Hotellet skaber de perfekte rammer for en afslappende hoteloplevelse - uanset om du er her på ferie, i forretningsøjemed eller på gennemfart.

Drømmer du om at bo på et hotel med en behagelig og afslappet atmosfære?

Vi tør derfor godt garantere dig en unik og særlig hoteloplevelse. Uanset om du er her på gennemfart, for at nyde en afslappende ferie eller i forretningsøjemed.  Vi gør os umage for at skabe en unik oplevelse for alle, der besøger os. Vi forkæler dig med lækker mad, der følger årstidens gang og med lokale råvarer. Og med en placering ved Ringkøbing Fjord og tæt på Vesterhavet, er du sikret fantastiske oplevelser i naturen.

Lokaler
Logo

Hotel Fjordgården

Vester Kær 28
6950 Ringkøbing

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Vestjylland

Send en besked til Hotel Fjordgården.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze