Lej et boutique hotel

Like

Har du nogensinde overvejet at have et luksus boutique hotel helt for dig selv, centralt i København?

Som noget helt eksklusivt kan I få Hotel Herman K som jeres eget private hotel. Ja, det er helt korrekt! I kan få hele dette luksus boutique hotel helt for jer selv til et særligt event. Vi gør nemlig tingene lidt anderledes her - og den mulighed skal du selvfølgelig også have. Hotellets luksuriøse faciliteter, unikke features og services? Jamen de er der selvfølgelig allesammen - kun til jer! For lige at nævne et par af disse: jeres helt egen cocktail bar (Tjek!), en privat udendørs lounge terrasse (Tjek!), vores særlige signaturer Wine Hour og Night Cap Hour serveret kun til jer (Tjek! Tjek!).

Men vi er ikke helt færdige endnu! Vi skræddersyer nemlig hele Hotel Herman K  til jeres specifikke event fra en tilpasset musik profil på hele hotellet ud fra jeres præferencer til jeres eget brand og visuelle look på vores cocktail kort. Vil I omdøbe hotellet til jeres event? Jamen værs'go! Det er jeres!

Sammen med alt dette får I jeres egne personlige værter og værtinder, der er til jeres rådighed 24/7. Vi sørger for, at I har alt det, I skal bruge - og mere til - så I kan føle jer helt hjemme i jeres egne settings.

Nedenfor har vi samlet alt det, I helt eksklusivt får på Hotel Herman K...

Wanna rename the hotel for your special event? SURE! It´s all yours... Because we don´t do ordinary. Do you?

Om udbyderen

Hos Brøchner Hotels ønsker vi at skabe en ekstraordinær oplevelse for vores gæster, samarbejdspartnere og medarbejdere. Vi tror på at drive anderledes hoteller med omtanke – så meget, at det er vores klare mission for virksomheden. En hotel overnatning ikke blot et værelse og en seng. For os er det en passion - det er hygge, familie, venner og kollegaer. Det er en stemning af varme, generøsitet og glæden ved at føle sig velkommen. Har du lyst til en cocktail i baren, en kaffe i vores hyggelige lobby bar eller måske lidt morgenmad – så har vi altid en særlig plads. Både til vores gæster og de lokale, da alle kan ’checke ind’ hos os og få en god oplevelse. Lige så vigtigt for os er, at du skal opleve varme i vores service hos alle, du møder fra Brøchner teamet.

Vi har i dag 6 boutique hoteller centralt i København - og et helt nyt hostel på vej, som åbner 2020 i Aarhus. Når vi udvikler en ejendom til et nyt hotel, så er det passionen, der driver os. En passion, hvor netop gæsteoplevelsen er i centrum i hele processen - fra første tegnestreg til den endelige helhedsoplevelse på hotellerne. Derfor er både ejendommens arkitektur, lokalområdet og designet en stor del af vores hotelkoncepter. Vi vil gerne fortælle dig unikke historier i hver detalje.

Lokaler
Logo

Hotel Herman K

Bremerholm 6
1069 København K

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København

Send en besked til Hotel Herman K.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze