Et af Danmarks førende konference hoteller

Like

Hotel Hesselet i Nyborg er et af Danmarks førende kvalitets- og konference hoteller – Hvorfor? Fordi vi skaber personlige relationer med vores gæster, og gør os ekstra umage for den helt unikke og personlige oplevelse.

Vi ligger 5 minutters kørsel fra Storebæltsbroen i Nyborg, 10 minutters gang fra Nyborg station, og er beliggende i rolige omgivelser mellem bøgeskov og strand. 

Hotel Hesselets mange mødelokaler gør det muligt at finde det rette, og personlige lokale til jeres møde uanset anledning af jeres møde. Konferencelokalerne er indrettet med alt moderne av- og it-udstyr og har trådløst internet på hele området.

Hesselhaven er en nybyggede konference afdeling som rummer 2 mødelokaler og et forplejningsområde. Lokalerne kan bla. indrettes til konference, møde, workshops eller seminar med op til 150 deltagere.

Vi har 12 mødelokaler på Hotel Hesselet. I hotellets største og ny renoveret lokale kan vi have op til 150 personer i biograf. Hotel Hesselet har 53 dobbeltværelser og 6 suiter. Vores værelser er indrettet i både klassisk og moderne stil.

Om udbyderen

Det var i begyndelsen af 1960´erne, og succesrige forretningsmænd og kapitalister var ikke på mode. Som så ofte før mødtes de som venner over 18 huller på Sct. Knuds Golfbane i Nyborg. Her slappede de to kosmopolitiske forretningsmænd af, udvekslede business, vittigheder og ideer.

Hør, skulle vi ikke se at få bygget et hyggeligt lille hotel her på Sct. Knuds Golfbane. Bare et lille et med 18 værelser, foreslog Karl Haustrup en dag sin gode ven, Kaj Wolhardt, der var hjemme på sit to måneder lange sommervisit i Danmark. 

En idé skulle blive skæbnesvanger, både for de to mænd, deres familier, for deres pengeposer, for Nyborgs borgere – og for hele Danmark. Med denne idé opstod et projekt, der senere blev til en myte. Hotel Hesselet i Nyborg

Lokaler
Logo

Hotel Hesselet

Christianslundsvej 119
5800 Nyborg

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Fyn

2 - 150 pers.

Send en besked til Hotel Hesselet.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze