Nostalgiske rammer tæt på vandet

Like

Noget der skal fejres?

Vores stuer og have har plads til mange, og skal festlighederne fortsætte til morgenmad dagen efter, har vi også værelser klar til jer.

Festerne på Hornbækhus er lige så forskellige som de, der holder dem. Fortæl os dine planer og drømme på [email protected]

Priseksempel privat selskab

Fest i eget lokale med velkomstdrink, blomster på plankebordene, tre-retters menu, serveret som fællesspisning, kaffe med chokolade og natmad
750 kr. pr. person uden drikkevarer.

Om udbyderen

Hornbækhus

Hornbækhus er et træhus bygget i 1904. I dag rummer Hotel Hornbækhus 36 værelser, flere fælles opholdsrum og en have med høje træer.

Vores døre er åbne året rundt. Her er plads til samvær og oplevelser, samt ro til fordybelse.

Hver aften kan du komme til fællesspisning. Vi laver yoga, synger, strikker, spiller banko og finder hele tiden på flere ting, vi kan lave sammen.

Hornbækhus er indrettet med personlighed og omhu af designfirmaet EEN, som har håndplukket møbler, tapeter, malerier, planter og kunsthåndværk til alle rum.

Hverken tallerkener, medarbejdere eller værelser er ens. Vores møbler er bløde og stemningen afslappet. Huset er fuld af detaljer, du kan gå på opdagelse i. Vi håber, vores gæster vil føle sig hjemme.

Vi vil gerne skabe rammer, hvor folk kan mødes og have det rart sammen.

Lokaler
Logo

Hotel Hornbækhus

Skovvej 7
3100 Hornbæk

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Nordsjælland

Send en besked til Hotel Hornbækhus.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze