Hotel Koldingfjord
Like

Hotel Koldingfjord - Ideelle mødelokaler

PLADS TIL SMÅ OG STORE BESLUTNINGER

På Hotel Koldingfjord nytænker vi det traditionelle med øje for de individuelle løsninger, når du skal afholde dit næste møde eller konference. 

Vi er placeret centralt i Kolding med moderne AV-udstyr, inspirerende og funktionelle mødelokaler, der sikrer de bedste rammer for dit næste møde.

Vi er kendt som ét af Danmarks absolut bedste hotel- og konferencecentre og det er vi stolte af. En konference eller et møde på Hotel Koldingfjord er stedet, hvor mennesker mødes, udveksler ideer, finder ro og skaber resultater.

Vi har taget højde for det hele

Når du planlægger et møde eller en konference på Hotel Koldingfjord kan du være sikker på, at vi tager hånd om hver eneste detalje. 

Vores konferenceteam har mange års erfaring og arbejder hver dag for at skabe de bedste møderammer for vores kunder. Brug os gerne til at sparre eller komme med input fra vores sted, som sikrer at du kan planlægge jeres arrangement bedst muligt. Har I bruge for en anderledes mødepause eller aktiviteter i løbet af jeres møde, står vi også klar med inspiration og et væld af muligheder til jer. Bl.a. rummer området omkring hotellet masser af muligheder for at udfolde sig. 

Kontakt os allerede nu for dit næste møde.

Vi glæder os til at se jer på Hotel Koldingfjord. 

De bedste hilsner
Alle os på Hotel Koldingfjord. 

Lokaler - Slot, selskabslokaler, festlokaler, bryllupslokaler
Logo

Hotel Koldingfjord

Fjordvej 154
6000 Kolding

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Midtjylland

Send en besked til Hotel Koldingfjord.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze