Intime møder eller store forsamlinger

Like

Møder, kurser og konferencer – på Kong Arthur har vi et 3-etagers konferencecenter med plads til det meste, fra det intime møde til den store forsamling. Du finder os midt i København i en lukket gårdhave –  og vi har 70 parkeringspladser lige udenfor døren.

Vores dagsmødepriser er inklusiv: 

Plenumlokale i 8 timer inkl. alt AV-udstyr og WiFi.
Morgenbrød
Frugt, kaffe og te
Frokost på La Rocca
Eftermiddags servering med kage, te og kaffe
Mødelounge med isvand, sodavand, te og kaffe til rådighed under hele mødet

PS: Vi forsøger at holde det hele økologisk

Service der gør en forskel

Vores konferenceværtinde og teknikere hjælper med alt fra AV-udstyr, fotokopier til mad og drikke under mødet og sørger i det hele taget for, at alt fungerer som det skal. For at gøre det så nemt som muligt, er alle vores mødepakker med alt inklusiv – så behøver du ikke bekymre dig om nogen ekstraregninger.

Vores mødefaciliteter

Alle mødelokaler har AV-udstyr, wifi, dagslys, ventilation og udsigt til gårdhaven.

Vi har til konferencecenteret en skøn græsbelagt gårdhave med to glaspavilloner, som er oplagte til de små møder. Derudover har vi vores egen parkeringsgård, så du nemt kan tage bilen - mod betaling.

Om udbyderen

Bortset fra hotelskiltet over døren ligner det sig selv, det gamle lærlingehjem fra 1882. Bygningen ligger majestætisk tilbagetrukket inde i den brostensbelagte gyde langs søerne i København.  Men når du tager fat i den tunge originale egetræsdør og træder indenfor på Hotel Kong Arthur, så overraskes du af en lille fredfyldt oase, hvor man får lyst til at slå sig ned og læse en bog eller drikke en kop kaffe.

Her er ild i pejsen, bløde sofaer, puder i vindueskarmen, masser af bøger i reolen og skønne gårdhaver med sommerblomster, brosten og en særlig ro, væk fra storbyens travlhed. På Hotel Kong Arthur hersker der en uformel og varm atmosfære.

Indretningen er ikke tung engelsk, som navnet måske kunne antyde, selvom en ægte ridder-rustning byder velkommen i lobbyen. Stilen er eksklusiv moderne med et strejf af middelalder og er inspireret af legenden om Kong Arthur og ridderne om det runde bord. Selv kalder hotellet det et herligt mix af rustik og chique.

Lokaler
Logo

Hotel Kong Arthur

Nørre Søgade 11
1370 København K

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København

5 - 71 pers.

Send en besked til Hotel Kong Arthur.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze