Få brikkerne til at falde på plads på nye måder

Like

Leg jer til en bedre organisation og få brikkerne til at falde på plads

Strategiudvikling, innovation, teambuilding og forandringsprocesser kan være ret langhåret. Med LEGO® SERIOUS PLAY® metoden inddrager vi det unikke LEGO® univers som et værktøj, der gennem leg, og kreativitet styrker både ledelse, HR og organisation.

LEGO® SERIOUS PLAY® er et værktøj til strategiudvikling, innovation, teambuilding og meget mere. Du kan bruge LEGO® SERIOUS PLAY® til at udforske organisatoriske udfordringer, fornyelsesprocesser, strategiudvikling, teamudvikling og meget mere.

LEGO® SERIOUS PLAY® er udviklet hos LEGO Company i samarbejde med førende forskere inden for strategi og organisationsadfærd. De to professorer Johan Roos og Bart Victor hos IMD i Schweiz udforskede i samarbejde med LEGO Groups CEO og ejer Kjeld Kirk Kristiansen alternative strategiske planlægningsværktøjer og systemer.

Forskningen resulterede i et adaptivt værktøj, der bruger LEGO elementer som tredimensionelle modeller af forretningsmæssige problemstillinger og udfordringer.

Metoden integrerer bl.a. viden om leg, hvordan og hvorfor vi leger, lærer og udvikler os. Den hjælper os også med at forstå, hvordan organisationer udvikler og implementerer strategier, samt hvad der engagerer den enkelte deltager og frigør kreativt potentiale.

LEGO® SERIOUS PLAY® Certificeringer
LEGOLAND Hotel & Conference tilbyder dig i samarbejde med IntHRface at blive certificeret træner i LEGO® SERIOUS PLAY® metoden.

Der er tale om involverende og effektiv forretningsudvikling målrettet virksomhedens HR-medarbejdere, forretningsudviklere, ledere og kommende ledere samt talenterne. Du vil medvirke til at:

  • Udvikle, forandre og styrke din virksomhed indefra
  • Analysere og udforske nye forretningsmuligheder
  • Drive strategiske målsætninger og opfyldelse af mål
  • Omsætte mål til konkrete aktioner
  • Optimere processer og præstationer på tværs af organisationen
  • Styrke virksomhedens tværorganisatoriske samarbejde eliminere suboptimering og silotænkning

Aktiviteter
Logo

Legoland Hotel & Conference

Aastvej 10
7190 Billund

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Østjylland

Send en besked til Legoland Hotel & Conference.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze