Forkæl dine gæster i eventyrlige rammer

Like

Inviter dine gæster på en overdådig brunchbuffet med sæsonens hjemmelavede lækkerier. Byd på champagne og kanapéer under de imponerende krystallysekroner i den smukke, gamle balsal. Eller hold en storslået fest med 3-retters menu, drinks og godt selskab til den lyse morgen. Mulighederne for et uforglemmeligt arrangement er mange i Nimbs indbydende lokaler.

Vi har sammensat buffetter, kanapeer og spændende menuer, som altid anvender sæsonens bedste råvarer. 

Har du spørgsmål eller særlige ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os.

Om udbyderen

På Nimb er der fokus på detaljen – og gæsten er altid i centrum. Nimb-stilen byder desuden både på Tivolimagi og varm nordisk stemning.

Nimb blev oprindeligt opført i 1909 som et arabisk fantasislot af Tivolis husarkitekt og direktør Knud Arne-Petersen. Siden har etablissementet undergået mange forvandlinger, og senest i 2007 gennemgik Nimb en totalrenovering – ikke kun udvendigt, hvor facadens arabesker af lav materialekvalitet blev udskiftet med italiensk marmorstuk, men også indvendigt, hvor de nye massive Dinesen trægulve og interiørelementer af Øland-granit er med til at give Nimb et moderne, nordisk pust med varme farver og naturmaterialer.

Nimb Brasserie blev desuden nyindrettet i primo 2012 og tilbyder i dag et behageligt og imødekommende miljø med bløde stole og afslappet komfort. På Nimb valgte man stjernearkitekterne fra og skabte i stedet inspirerende interiører i stedets ånd, hvor gæsten altid er i centrum. I 2012 fik Nimb personalet desuden nye specialdesignede uniformer skabt af den verdenskendte danske couture-designer Christian Westphal. De sofistikerede og komfortable uniformer komplementerer de nye Nimb-interiører og giver medarbejderne et nyt look med kant og moderne elegance.

Lokaler
Logo

Hotel Nimb

Bernstorffsgade 5
1577 København

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København

Send en besked til Hotel Nimb.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze