Hotel Nyborg Strand

Like

De bedste rammer til dit arrangement - hvad enten det er møde, konference, kursus, udstilling eller andet - får du på NYBORG STRAND.

Vi har mere end 30 fleksible møde-/konferencelokaler, som kan rumme alt fra 2 - 1.000 personer. Dertil kommer et topmoderne auditorium med plads til 200 personer.

Ved indretningen af lokalerne er der taget sigte på kursusgæsternes komfort og velvære. Der er ingen kompromiser, hverken med hensyn til arkitektur, materialer, interiør eller tekniske faciliteter. Vore erfarne medarbejdere hjælper med tilrettelæggelse, indretning og teknik efter dit behov.

NYBORG STRAND har i mange år været "Hele Danmarks mødested" vi har udvalgte samarbejdspartnere indenfor konferenceafvikling som vi herunder gerne vi gøre dig opmærksom på:

Inspiring Denmark- regionalt samarbejde med fokus på inspirerende konferencer i Region Syddanmark
En top-tunet organisation med kun ét formål: At sikre at din næste Internationale konference afholdes i Syddanmark og at den er bedre og mere inspirerende end den sidste. 

Om udbyderen

NYBORG STRAND har mere end 100 års erfaring med afholdelse af enhver form for arrangement.

Nyborg ligger centralt midt i Danmark med gode tilkørselsmuligheder. Hotellet er placeret direkte i strandkanten med den skønneste udsigt til Storebæltsbroen og den smuk bøgeskov som nærmeste nabo. Både Nyborg centrum og banegården ligger i gåafstand fra hotellet, og der er kun få minutters kørsel til motorvejen.

Med den skønne beliggenhed er der gode muligheder for en gå- eller løbetur i skoven eller på stranden. Eller at nyde en slentretur i Nyborgs historiske bymidte med de kønne gamle huse og ikke mindst Nyborg Slot, et middelalderligt slotsanlæg som arbejder på at blive en del af UNESCOs verdensarv. 

Der er også mulighed for at spille golf på en af Danmarks bedste golfbaner, Sct. Knuds Golfklub, som ligger få minutters kørsel fra hotellet.

Mange af Fyns smukke slotte og herregårde kan nås inden for 30 min. kørsel og flere af landets andre spændende seværdigheder og attraktioner er i rimelig kørselsafstand.

Receptionen er gerne behjælpelig med oplysninger om seværdigheder og attraktioner samt udlevering af brochuremateriale.

Hotellets park er et skønt sted at opholde sig med de mange hyggekroge og skulpturer. Desuden findes såvel legeplads, petanquebane som putting-green til fri afbenyttelse for hotellets gæster ligesom kroket spil kan lånes i hotellets reception. Der er også mulighed for at tage et spil airhockey eller pool/billard, når der byder sig en pause i løbet af dagen eller aftenen.

Som supplement til et bad i Storebælts friske bølger er hotellets nye forkælelsesområde ”Fit & Relax” afdeling åben dagligt fra kl. 06.30 til kl. 22.00.

Ring til os så vi kan hjælpe dig med dit næste arrangement eller hvis du bare har spørgsmål.

Lokaler
Logo

Hotel Nyborg Strand

Østerøvej 2
5800 Nyborg

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Fyn

2 - 1000 pers.

Send en besked til Hotel Nyborg Strand.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze