Selskaber i smukke omgivelser på Møn Hotel Præstekilde

Like

Smukke selskabslokaler for alle
Hos Hotel Præstekilde vil vi gerne danne rammen for dine selskaber. Vi tilbyder nemlig komplette festtilbud i de smukkeste omgivelser på Sjælland. Har du en anledning til at invitere venner og familie, kan du altså finde pakken hos os.

God fest i flotte omgivelser
Du kan vælge imellem vores tre selskabslokaler og restauranten, der har plads til mellem 30 og 100 personer. Alle lokalerne er flotte og til konkurrencedygtige priser. Vi stiller desuden gerne vores erfaring til rådighed, og vi vil gerne være din sparringspartner i festplanlægningen, hvis du ønsker det.

Som en unik karakteristika ved vores lokaler, befinder de sig i de særdeles natursmukke omgivelser, der pryder området omkring Møn. Din fest vil nemlig foregå med udsigt over smukke Stege Nor samt golfbanerne hos Møn Golfcenter. Uanset anledningen er du garanteret flotte og indbydende omgivelser i vores lokaler.

Mulighed for mad og overnatning
En god fest kræver en spændende menu, hvorfor vores kokke vil levere mad efter dit ønske. Vi tilbyder desuden mulighed for overnatning i vores 44 hyggelige værelser i forskellige størrelser. Ønskes det, kan vi naturligvis også tilbyde en velassorteret morgenmadsbuffet. Mulighederne for din fest er mange hos os, og du bestemmer, hvordan musikken spiller.

Vil du vide mere?
Ønsker du at vide mere om vores selskabslokaler, eller vil du have et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at give dig en uforglemmelig fest, der imødekommer alle dine inderste ønsker.

Om udbyderen

Hotel Præstekilde har navn efter en kilde, som i sin tid blev opdaget af en præst. 
Da kilden oven i købet viste sig at have en helbredende virkning, valfartede folk til fra nær og fjern. Der opstod en landsby ved kilden, som kom til at hedde Kildeby, som vi i dag kender som Keldby samt hvis kirke fra 1200-tallet er berømt for sine fornemme kalkmalerier.

Kilden er i mellemtiden for længst udtørret, men navnet lever videre på Hotel Præstekilde. Tilbage i 1970’erne blev der bygget et ride-center med kaffestue. Senere blev stedet til en Restaurant, som igen blev til et Hotel, og i 1988 blev de nuværende værelsesfløje tilbygget. I dag er hotellet et moderne hotel forpagtet af ægteparret Torben & Karen Haurum, hvis gæster kan nyde både den fantastiske udsigt, placeringen midt på en fortræffelig 18-hullers golfbane, de komfortable værelser og det velsmagende køkken.

Igennem historien forstår man til fulde hotellets slogan: “Kilden til gode oplevelser …”

Fra hotellets egen restaurant er der en ualmindelig flot udsigt over Stege Nor. 
Om sommeren, når vejret byder, er der udendørs servering på terrassen, hvor der er borde og stole. 
Hotel Præstekilde er noget særligt, for her er tid til hygge, romantik, forkælelse og god mad.

Hotel Præstekilde har velegnede lokaler til afholdelse af forskellige typer selskaber, til møder og kurser/ konferencer og tilbyder i den forbindelse en række spændende aktiviteter, f.eks. guidede vandre- og mountainbike-ture ved Møns Klint og sejlads i havkajak, Golf hos naboen Møn Golfcenter.

Lokaler
Logo

Hotel Præstekilde

Klintevej 116, Keldby
4780 Stege

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Sydsjælland & øerne

30 - 100 pers.

Send en besked til Hotel Præstekilde.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze