Kursus- eller mødelokaler i vandkanten

Like

Kursus eller møde i vandkanten - Find roen og skab resultater

Hotel Troense ligger naturskønt og er et smukt konferencehotel på Tåsinge i den gamle skipperby Troense på øen Tåsinge ud til Svendborg Sund, tæt på Sydfyn. Troense er med sine gamle fredede huse, små hyggelige gader og rundt om hjørnet fra storslået kultur- og naturoplevelse.

Hotel Troense råder over flere typer lokaler, perfekte til jeres møde, konference eller kursus, uanset om I er mange eller få deltagere. Mødeokalerne er stemningsfyldte og hyggelige. Der er projektor, whiteboard og flipover til rådighed og naturligvis gratis trådløst internet.

Det største kursuslokale har plads til maksimalt 120 deltagere, afhængig af opstillingen. Vi har også flere lokaler, der kan benyttes til grupperum ved små kurser og møder. Eller I kan benytte vores udendørs faciliteter til alternative mødeformer og refleksionsrum.

Bryd ud af de vante rammer og find ro og fordybelse - det skaber resultater. Vi forkæler alle sanser med idylliske omgivelser, den smukkeste natur og lækker hjemmelavet mad med lokale råvarer.

Skov og strand som en naturskøn ramme for jeres kursus

Vi har skov og strand lige uden for døren. Brug naturen aktivt til jeres kursus. I kan nyde den fantastiske udsigt over Svendborg Sund fra hotellets have og terrasse, og I kan bruge skoven og stranden til forskellige aktiviteter. De smukke omgivelser inspirerer til ro og fordybelse og er en god ramme for teambuilding, fælles aktiviteter eller blot som indholdsrig pause i programmet.

Mødepakker og alternative mødeformer – tæt på Odense

Vi har sammensat forskellige standard mødepakker og tilbyder aktiviteter som supplement til jeres eget indhold. Har I andre ønsker, så skræddersyr vi gerne et kursus efter jeres ønsker. Der er mange muligheder for alternative mødeformer og for et hyggeligt afbræk i mødeprogrammet. Uanset hvilken type møde I ønsker at bestille hos os, får I udsigten og den stille klukken fra Svendborg Sund med i prisen.

Forplejning og gastronomi – prikken over i-et på jeres kursus

Mad er en væsentlig del af et godt kursusforløb, som en skøn afslutning på dagen og som velfortjent pause i dagens program. Glæd jer til veltilberedte måltider afpasset årstid og sæson. I køkkenet regerer Trine, der brænder for at servere lækker hjemmelavet mad for vores gæster. Vi benytter så vidt muligt lokale råvarer og naturens spisekammer, fra friskfangede fisk til havens krydderurter og nyopgravede Tåsingekartofler.

Brug forplejningen som en aktiv del af jeres kursus – og som hygge

Som en del af mødepakkerne, tilbyder vi at lave en picnickurv, som I kan tage med ud i vores dejlige område – både til frokost og aften. Vi starter grillen året rundt og griller fisk eller kød fra lokale producenter, og I kan nyde aftenen i haven med bål og snobrød.

Vi kan arrangere en hyggelig aften for jer med vin- eller ølsmagning. Eller hvad med at prøve at smage på udsøgte champagner, rom eller gin? 

Har I andre ønsker eller ideer til forplejningen, så bare kom med dem! Vi planlægger selvfølgelig forplejningen efter jeres præferencer og tager højde for eventuelle særlige hensyn.

36 nyrenoverede værelser står klar til jeres kursusdeltagere

Kursuscentret Hotel Troense råder over 36 nyrenoverede, charmerende værelser, alle med eget bad/toilet, TV og gratis trådløst WiFi. Værelserne er fordelt på 16 dobbeltværelser i de hvide bungalows i haven, seks dobbeltværelser i nabovillaen og 14 dobbeltværelser i hovedbygningen, enkelte med udsigt over vandet og to med balkon.

Hotellet har egen privat parkeringsplads, som kursusdeltagerne frit kan benytte.

Om udbyderen

Hotel Troense er et gammelt Badehotel der blev bygget i 1905. Det har fungeret som hotel lige siden, under løbende renovering, med respekt for husets historie. Det har været i samme families eje siden 1986  og ejes i dag af Trine og Claus Bonde.

Vi har budt gæster velkommen på Hotel Troense gennem to generationer og glæder os til at se jer til møde, fest eller andet.

Hotel Troense ligger på Tåsinge, ved Svendborg Sund med udsigt til det sydfynske ø-hav og Fyn. Det er nemt og hurtigt at komme hertil fra alle egne af landet.

Hotel Troense – Svendborg: 15 minutter
Hotel Troense – Odense: 40 minutter
Hotel Troense – København: 100 minutter

Lokaler
Logo

Hotel Troense

Strandgade 5
5700 Svendborg

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Fyn

0 - 120 pers.

Send en besked til Hotel Troense.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze