Har du arrangementet, så har vi faciliteterne

Like

Hotel Vejlefjord er smukt beliggende midt i Trekantområdet mellem Vejle og Horsens. Ideelt som konferencested uanset hvor dine deltagere kommer fra.

Alle vores møde- og konferencelokaler har naturligvis de faciliteter og tekniske udstyr, som man kan forvente på et moderne konferencehotel.

Konference- og mødelokaler

Kongesalen har plads til 220 gæster og mulighed for at få fx biler, ind i lokalet. Der er udsigt til fjorden og direkte udgang til parken.

De øvrige sale i terrænplan er Krystalsalen, Prydsalen og Spejlstuen, der har plads op til 120 deltagere. Lokalerne har også udsigt til fjorden og udgang til parken.

Østsalen og Vestsalen ligger på hotellets 3. sal og har plads op til hhv. 70 og 100 gæster. Fra begge sale er der udsigt til parken, skoven og fjorden.

Fjordstuen er en stemningsfyldt lounge til uhøjtideligt samvær og afslapning efter en effektiv mødedag. Kan også indrettes til mødelokale. Loungen har direkte udgang til en lille terrasse, samt udsigt til parken og fjorden.

Saugmans Salon med business center og bibliotek er opkaldt efter Vejlefjords stifter, professor og læge Christian Saugman og indrettet med møbler, fotografier og historiske dokumenter fra forrige århundrede.

Vores 11 mindre mødelokaler kan bruges som grupperum eller til møder op til 8-20 deltagere.

Lokaler

Hotel Vejlefjord

Sanatorievej 26
7140 Stouby

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Fyn
Nordjylland
Sønderjylland
Vestjylland
Østjylland

8 - 220 pers.

Send en besked til Hotel Vejlefjord.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze