Hyggepianisten skaber underholdning

Like

Som hyggepianist spiller jeg stemningsfuld baggrundsmusik! Det er alsidigt og sobert og med udpræget situationsfornemmelse.

Jeg spiller med stor indlevelse i arrangementets stil og stemning – i et passende lydniveau, så gæsterne kan snakke sammen. Stilen er velkendt populærmusik ala evergreens – jazzballader – standards og meget andet.

Jeg spiller gerne op til dans efter kaffen og er det et bryllup, spiller jeg også Brudevalsen! Mit repertoire er stort og alle kan synge med!

Om udbyderen

Som hyggepianist spiller jeg stemningsfuld baggrundsmusik! Det er alsidigt og sobert og med en udpræget situationsfornemmelse. Jeg spiller med stor indlevelse i arrangementets stil og stemning – i et passende lydniveau, så gæsterne kan snakke sammen. Lyden er i top og jeg spiller på et super godt el-klaver, som lyder meget akustisk. Er der et flygel eller klaver på stedet, spiller jeg meget gerne på dette.

Stilen er velkendt populærmusik, som overvejende er evergreens – jazzstandards – ballader – pop – latinamerikanske numre – der er noget for enhver smag og musikken er fra de gode gamle dage og til i dag. Jeg akkompagnerer indkomne fest- og bordsange og spiller gerne serenader og sømandsviser på harmonika i en lille halv times tid, hvis dette ønskes. Meget stemningsfuldt!

Jeg spiller gerne op til dans efter kaffen og hvis det er et bryllup, spiller jeg også Brudevalsen. Dansemusikken er med masser af gode hit’s fra 70’erne og 80’erne og lidt af det nyere. Jeg leverer underholdning, der vil gøre festen til en rigtig god oplevelse for dig og dine gæster. Udover at spille på keyboard, synger jeg og spiller nogen gange også på bas.

Hyggepianistens repertoire er stort og alle kan synge med! Jeg spiller mange danske sange – Kim Larsen – John Mogensen – Bamse – Sven Gylmark – Dodo and the Dodos – Danseorkesteret – Johnny Reimer – Lars Lilholt – Shubidua m.fl.  Og indimellem – Elvis – Stevie Wonder – Beatles – Bob Dylan & Bob Marley –  m.fl.

Som hyggepianist spiller jeg med allerstørste respekt for komponist og tekstforfatter, men jeg tillægger musikken mit eget personlige præg! Professionel optræden er en selvfølge.

Underholdning
Logo

Hyggepianisten

20 87 43 31
2700 Brønshøj

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Storkøbenhavn

Send en besked til Hyggepianisten.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze