Klassisk limousine til enhver lejlighed

Like

ICE LIMO har køretøjer til enhver lejlighed, eksempelvis bryllup, konfirmation, forretningskørsel eller blærerøvskørsel for at imponere vennerne, med en aften der ikke går i glemmebogen.

Vi yder altid god og kompetent service med et smil.

Det er vigtigt med en flot entré, og ønsker du at gøre lidt ekstra ud af dit kommende arrangement, så er det os du skal kontakte.

Om udbyderen

CE LIMO drives af N.H. Lindhardt, der også er ejer af Aabybro Mejeri. ICE LIMO er en virksomhed som Jammerbugt Kommune har givet en limousine bevilling, og chauffører har været på lovpligtige kurser.

ICE LIMO har mange kørsler, bl.a. afhentning i lufthavn, bryllupper, forretningsture, stævnemøder, gallafester, konfirmationer, byture og blærerøvsturer.

Vores chauffører er erfarne og smilende, og sørger altid for at du/I kommer sikkert og godt frem til jeres fest. Samtidig med at vi bestræber os på den bedst mulige oplevelse for Jer, er vi punktlige.

Udover almindelig kørsel findes der et væld af muligheder, for at benytte de luksuriøse køretøjer til photoshoots, musikvideoer eller noget helt tredje du selv finder på.

Transport
Logo

ICE LIMO ApS

Brogårdsvej 148
9440 Aabybro

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Nordjylland

Send en besked til ICE LIMO ApS.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze