IKKE NOGET

Det ultimative Party-Uartig-Band

Like
Varighed
2-4 timer

IKKE NOGET har øvet, underholdt, grinet, svedt, provokeret og hoppet rundt i over 25 år. Christian og Kenneth dannede bandet i ungdomsskolen i 1993 og undervejs, har de været akkompagneret af mange forskellige musikere, som alle har været en vigtig del af bandet.

Står du og mangler et energisk festband til din store fest, eller kender du nogen, der gør, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi garanterer et fyldt dansegulv med musik fra de sidste 6 årtier, fyldt med forrygende energi, god lyd og lækre rytmer.

Om udbyderen

Sydhavets bedste party-uartig-band leverer den gode musik til din fest med det brede repertoire og den energiske stil. IKKE NOGET er altid klar til fest!

IKKE NOGET er med i toppen af danske kopi-bands. De spiller et væld af numre, som alle har fået et frisk pust og som har bandets helt eget aftryk.

IKKE NOGET er kendte for, at tage nogle af verdens bedste rocknumre ind på deres repertoire og har således spillet både Queen, Coldplay, McCartney og Guns'n'Roses m.fl., når lejligheden har budt sig.

Udover de udødelige klassikere, spiller IKKE NOGET et meget bredt repertoire og er derfor det bedste bud på et festband, når der skal fyres op under gæsterne. Gammel som ung, vil altid få lejlighed til at svinge benene på dansegulvet.

Underholdning
Logo

IKKE NOGET


4800 Nykøbing F

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Sydsjælland & øerne

Send en besked til IKKE NOGET.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze