Johan Aaen Band
Like

Johan Aaen Band

Livemusik til festlige lejligheder, både store og små, så kan vi helt sikkert finde ud af noget, som passer lige til din fest.

Vi spiller både firmafester, private fester, bryllupper og fødselsdage, men stiller også op til større arrangementer. Det kan være til halbal, festival eller firmaets store julefrokost. 

Johan Aaen Band består af uddannede musikere, som jeg har studeret med på konservatoriet, og vi kan bookes i forskellige konstellationer alt efter, jeres ønsker og behov.

1.Duo: Fungerer perfekt til festen, hvor du ønsker musik, som vækker minder og det man hører på barer og caféer. Der skal danses, men der lægges i høj grad op til at man synger med. Duo vil ofte bestå af to guitarer med mindre andet ønskes.

2.Trio: Naturligvis får musikken en smule mere power af den ekstra mand. Ofte vil trio bestå af trommer, bas og det sidste instrument kan variere mellem guitar og klaver alt efter stemning og hvad der giver bedst mening.

3.Kvartet: Bandets naturlige størrelse, så her er der både plads til fede guitarsoloer, lækkert kor og naturligvis en masse gode hits.

Desuden er der også mulighed for at booke dinnerpianist til under middagen.

Underholdning
Logo

Johan Aaen Band


7500 Holstebro

Vis kontaktoplysninger


Vestjylland

Send en besked til Johan Aaen Band.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze