Juleunderholdning til Juletræsfesten

Like
Varighed
efter aftale

Et tempofyldt og flot show med sjove indslag, gags, trylleri, sang, dans, livemusik og masser af julestemning. Det store juleshow gør jeres arrangement til et uforglemmeligt minde. Juleunderholdning for alle.

Juleunderholdning 1, varighed ca. 45 min: Trylleshow med drillenissen Julle
Juleunderholdning med masser af drilleri, snyderi og trylleri alt med et juleglimt i øjet. Der er sjov og spas i luften når den gamle julekuffert lukkes op.

Juleunderholdning 2, varighed ca. 1 time: Trylleshow & Julemand
Efterfulgt af julelege, sang, dans og nu er det jul igen. I bydes op til dans om det pyntede juletræ med alle de klassiske sange men også til Nisse Polka. Evt. uddeling af godteposer/gaver.

Juleunderholdning 3, varighed ca. 1 time og 30 min: Det Store Juleshow
Juleshow med nisser, Julemand og live band. Dette er et lille teaterstykke hvor børnene inddrages aktivt. Et show spækket med nisser, trylleri, live musik, glædelige juleoverraskelser, dans, skøre indslag og de traditionelle julesange.

Lej en Julemand

Den rare Julemand kommer på besøg og synger de traditionelle julesange, danser om træet og deler gaver ud.
Husk at booke Julemanden i god tid, da juletid kan være en travl tid.

Design dit eget juleshow

Vi sammensætter et show efter jeres ønsker, ideer og eventuelle traditioner. Hvad du ønsker skal du få.

Julebanden passer perfekt til Juletræfest, firmafest, shopping centre, børnehaven, privat arrangement mm.

Ring og lad os høre nærmere om netop dine behov og ønsker.

Glædelig jul

Jule Nissen

Om udbyderen

Det startede allerede da jeg var barn - det bedste jeg vidste, var at få dem omkring mig til at undre sig, lege med og grine. At underholde, opfinde karakterer og spille skuespil, har altid ligget mig nært, så da jeg blev voksen tjekkede jeg ind på teaterskolen Center for Kreativitet og Teater.

Fra TV-vært til børnetrylleri og diverse andre shows
Tilbage i Danmark skabte og dyrkede jeg et solidt netværk indenfor underholdningsbranchen - Som vært på flere TV-shows, med mine 'one-woman' shows, som manager for Københavns Serveringsteater og med en sejr i Mesterskab i Børnetryl, følte jeg mig stærkt klædt på til, at starte et helt nyt kapitel - EventKompagniet.

13 år på bagen og et fantastisk job
Med 13 år på bagen, synes det som evigheder siden, at jeg sad i min bil og forsøgte at dulme nerverne inden jeg eksekverede min allerførste booking. I dag er det blevet til alle disse skæve karakterer som alle er en del af mig. Det var fantastisk - og er stadig fantastisk. Og jeg er super stolt over, at kunne sige med hånden på hjertet: Jeg har verdens bedste job!

Underholdning

Julebanden

Nansensgade 59
1366 København K

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København

Send en besked til Julebanden.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze