Kadeau at home

Private dining der får stjernerne til at synge

Like

Kadeau at home - Vi kommer hjemme til dig og dine gæster, så du bare skal nyde en god middag.

Private dining, catering til stort og småt, buffeter, gourmetmiddage, take-away og meget andet. Kadeau at home er Kadeau-familiens catering, som kan hjælpe med stort set alt inden for gastronomiske løsninger.

Ønsker du at vi laver maden, men vil du gerne benytte dit yndlingsservice og vin, skal du vælge “Middag”. Vil du give den fuld gas, læne dig tilbage og lade os sørge for alt, skal du vælge “Kadeau at Home”.

Derudover elsker vi at være fleksible, så vi skræddersyer gerne din middag, firma arrangement eller fest, så det bliver lige præcis det som du ønsker. Intet er for småt, intet er for stort.​

Om udbyderen

Kadeau at home er private dining, catering til stort og småt, buffeter, gourmetmiddage og meget andet. Kadeau at home er Kadeau-familiens catering, som kan hjælpe med stort set alt inden for gastronomiske løsninger. Har du lyst til en eksklusiv Kadeau-middag derhjemme i venners lag eller med forretningsforbindelser, en nordisk inspireret buffet til din reception, en firmafest med street food, eller vil du sikre dig, at din bryllupsmiddag er i hænderne på de dygtigste kokke, så er vi klar, og vi kan hjælpe med det meste. Vi laver fra ganske små til meget store arrangementer; vi laver billige menuer, og mere kostbare, eksklusive menuer; fra formelt til casual; fra nordisk mad over fransk cuisine til et sprælsk verdenskøkken. Og har du brug for tjenere, vin, service eller andet, er vi klar til at hjælpe så meget vi kan.

Fællesnævneren er, at kvaliteten altid er høj, og at vi ikke går på kompromis med råvarerne. Der står garvede kokke i køkkenet, som har erfaring med både højgastronomi og bistromad, og som er klar til at skræddersy en menu efter dine ønsker. Og vi er ret søde at snakke med.

Mad & Drikke
Logo

Kadeau at home

Wildersgade 10A
1408 København K

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København
Nordsjælland
Storkøbenhavn

8 - 0 pers.

Send en besked til Kadeau at home.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze