Møder og konferencer på Kaløvig Badehotel

Like

Hos Kaløvig Badehotel byder vi ikke kun ferierende gæster velkommen, og vi er af den opfattelse, at det altid er godt at komme ud af de vante rammer, når der skal tænkes nye tanker. Har du derfor en konference eller et møde, der skal holdes, så kan du lade valget falde på Kaløvig Badehotel. Vi åbner ofte dørene for forskellige virksomheder og firmaer, og vores gode lyse lokaler skaber rum til læring og sparring. 

Badehotellet har små kroge, der er helt ideelle til gruppearbejde eller en stille stund for sig selv i en pause, og er der behov for at få klaret tankerne, så ligger Aarhusbugten blot et stenkast væk fra Kaløvig Badehotel. Hvad end I er et hold på 10 eller 100, så er den venlige og personlige service altid i fokus, når vi tager imod jer. Her byder vi jer altid velkommen til at afslappet og stressfrit miljø, og vi sætter en dyd i at gøre det så nemt for jer som muligt at holde en produktiv konference. Derudover har vi et stort udvalg af moderne AV-udstyr, som er nyttigt til de fleste konferencer.

Du kan booke vores lokaler alt efter, hvornår konferencen skal holdes, og hvor længe den varer. Vi har heldagsmødepakker og aftenmødepakker, og skal du bruge lokalet hele dagen, så kan du vælge vores Konferencedøgn, hvor en overnatning i enkeltværelse følger med i pakken. Fælles for alle muligheder er, at der følger forplejning med. Skal mødet holdes om morgenen, er det med en lækker morgenmadsbuffet. Bliver mødet i stedet holdt om aftenen, er menuen velsmagende, og kaffe og lidt sødt til ganen er inkluderet.

Konferencer i smukke omgivelser

Der er noget helt særligt ved badehoteller, og den stemning ønsker vi altid at videreføre, når vi afholder konferencer. Badehotellets sjæl skal være at mærke, når du holder din næste konference hos Kaløvig Badehotel. 

Her vil du opleve godt værtskab og hyggelig stemning, allerede fra du ankommer til det hyggelige badehotel, og her er der højt til loftet og plads til alle. Brug pauserne og fritiden med at tage en tur langs havnen og stranden, og lad jer blive inspireret af de naturskønne omgivelser. Mols Bjerge ligger som en smuk kulisse, og hvis I er heldige, kan det være, at I spotter en sæl eller et marsvin i Aarhusbugten. Aarhus centrum ligger mindre end 15 kilometer væk, så er det nemt at komme til badehotellet.

Vores store og lyse lokaler er også velegnede til at holde koncerter i. Her er der god plads til publikum såvel som musikere. Akustikken er helt i top, og al musik bliver bare lidt bedre af de smukke omgivelser hos Kaløvig Badehotel.

Vi håber at se jer til jeres næste møde eller konference.

Om udbyderen

Der er noget helt specielt over badehoteller. Den hyggelige stemning, den hjemlige følelse og havets bølgebrus skaber til sammen en helt speciel atmosfære, der ikke er at finde mange andre steder. Det var længe en særlig dansk tradition at tilbringe sommeren på badehotel. I de senere år har badehoteller igen fået en renæssance, og det er ikke kun om sommeren du kan komme afsted. I dag kan de hyggelige badehoteller danne ramme om en fantastisk get-away, hvad end det er forår, sommer, efterår eller vinter.

Beliggende lige ud til vandet i Kaløvig Bådehavn ligger Kaløvig Badehotel. Her har vi trukket den maritime stemning fra den hyggelige bådehavn ind på badehotellet, og allerede når du træder ind ad dørene, vil du mærke den afslappede stemning. På Kaløvig Badehotel er der plads til refleksion og opladning. Vi råder over 22 værelser fordelt mellem fem hyggelige huse, og de indendørs omgivelser indbyder til at læne sig tilbage og nyde et ophold fuld af velvære, eftertænksomhed og ro.

Lokaler
Logo

Kaløvig Badehotel

Åstrup Strandvej 68 D
8541 Skødstrup

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Østjylland

Send en besked til Kaløvig Badehotel.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze