Kathrine Andersen Chokolade

Bliv bemærket med chokolade

Like

Har du brug for et sødt supplement eller et logo der bliver bemærket til dit arrangement?

Vi leverer kvalitetschokolade, snacks og kager i bedste fingerfood stil. Alt kan leveres indpakket fra enkelt indpakkede dessertchokolader til vores lækre kager. 

Inden for catering kan vi tilbyde alt fra små kaffechokolader til delikate chokoladerørepinde. Disse produkter kan komme i form af private labels eller med Kathrine Andersen Chokolade logo.

Der vil være mulighed for at fremstille specielle smage eller produkter, så man kan få sin egen unikke chokolade til enhver given lejlighed.

Tag fat i os og hør mere derom.

Om udbyderen

Vi chokoladeproducenter bruger ofte ordene; kvalitet, håndlavet og hjemmelavet, når vi omtaler vores chokoladeprodukter. Som forhandler og forbruger er det svært at skelne mellem de fine ord, og hvad der egentlig menes med det – for hvor håndlavede er produkterne?

Kathrine Andersen Chokolade vil derfor som de første i chokoladebranchen definere, hvad vi forstår og mener med ordene “kvalitet” og “håndlavet”. Disse ord har vi altid markedsført vores produkter på, og vi gør et stort nummer ud af det gennem hele fremstillingsprocessen.

Mad & Drikke
Logo

Kathrine Andersen Chokolade

Krogsvej 13, Vitten
8382 Hinnerup

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Østjylland

Send en besked til Kathrine Andersen Chokolade.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze