KBH Vandski

Prøv et vandsportsarrangement

Like

Skal I holde den vildeste arrangement i København, så prøv et vandsportsarrangement med Københavns Vandskiklub. Her kan I prøve kræfter med både vandski, wakeboard, kneeboard og tubes (baderinge). KBHVandski giver Jer underholdningsgaranti på Jeres arrangement, har mulighed for at komme på vandski og wakeboard.

Vores arrangementer indeholder altid de samme grundelementer, men kan bliv tilpasset efter Jeres ønsker.

Vi sejler som regel fra fra Amager Strandpark, hvor der er gode gratis parkeringsmuligheder, og let adgang med offentlig transport (5-øren metro ca 10 mins gang væk). Her har vi også omklædningsfaciliteter, så Jeres ting ikke bliver våde på vandet.

Jeres instruktør på turen giver Jer instruktioner til hvordan man kommer op på vandski eller wakeboard. Husk kameraet. Dette foregår på land, inden man sejler ud, og er ofte ret morsomt for både hovedpersonen og vennerne

Omklædning foregå på land, hvor I får vådragter og redningsveste udleveret.

Nybegyndere har normalt kræfter til at stå 7-8 minutter første gang afhængigt af kondition og styrke. Hvis evner og kræfter er til det kan nogle nå at lære kølervands krydsning.

Eventuelt mulighed for at prøve tubes, hvis tiden og kræfterne er til det.Hvis tiden og kræfterne er til det, kan brud/gom (ved 1. times arrangementer) eller de resterende gæster (ved længere arrangemtner) prøve ringe eller tubes.

Som afslutning sejler til tilbage til havn, eller et aftalt afsætningssted.

Aktiviteter
Logo

KBH Vandski

Havkajakvej 8
2300 København S

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København

Send en besked til KBH Vandski.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze