Et univers af fest og farver

Like

Vi har al det der skal til for at gøre en fest vellykket og mindeværdig, både for dig og for dine gæster. Få inspiration i vores eventyrlige verden af guirlander, konfetti, lys og mange andre skønne, sjove, romantiske og fantastiske festartikler. Her hos Kija-design er vi stolte af, at have nogle af de bedste designs til alle festlige lejligheder.

Er det til barnedåben, børnefødselsdagen, konfirmationen, brylluppet, den runde fødselsdag firmafesten eller til én af årets festlige traditioner - julefrokosten, valentinesdag, sommerfesten, Halloween eller nytår - så kan du finde det du skal bruge, for at skabe en helt ispeciel stemning til din fest.

Det gælder om du er vært eller gæst, så har vi den gode og specielle pynt, eller hvis du vil overraske med et festligt, underholdende eller drilagtigt indslag, finder du konfettirør, rosenblade, sjove klistermærker eller toiletpapir med print.

Om udbyderen

Vil du gerne holde et brag af en fest, der bliver husket for evigt, men mangler ideer, inspiration og materialer, så kan vi hjælpe. Vi har alt, hvad der skal til for at gøre din fest til en drømmefest.

Uanset om du skal holde en af livets store begivenheder - barnedåb, konfirmation eller bryllup - eller du skal lave spas og hygge til en mindre højtidelig anledning - babyshower, valentinsdag, polterabend - eller du blot er med i festudvalget til årets traditionsrige festligheder - nytår, halloween eller sommerfesten - så har vi alt det, der er med til at gøre jeres fest helt perfekt.

Uanset om du mener, at alt skal være unikt - gerne hjemmelavet - eller om det skal være trendy med en rød trpåd gennem hele arrangementet, så finder du festartiklerne til at gøre det hele muligt her hos os. Lige fra hobbymaterialer, så du kan lave det hele fra bunden, over halvfabrikata, så du selv kan pynte og personliggøre, til det færdige produkt, der blot skal indkøbes og er klar til brug.

Vi gør din drømmefest til en succes
Og vi hjælper dig gerne! Både med råd og vejledning og inspiration. Gå på opdagelse i det store udvalg, og lad dig inspirere af stilen, der er en sammensætning af romantik, nostalgi og de moderne trends. Her finder du alt til festen i absolut særklasse - en del af vores varer bliver indkøbt gennem firmaet Borg Trading.

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning, eller hvis du har spørgsmål til en vare. Ring til os på telefon +45 5050 9500, eller skriv til [email protected]

Personligt udvalgte varer
Når du handler hos os, kan du være sikker på at få festartikler i absolut særklasse. Vi sætter nemlig en ære i nøje at udvælge og håndplukke de bedste varer til din fest, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Hele sortimentet afspejler noget, som vi selv har lyst til at bruge til vores næste fest, eller ting vi selv har lyst til at eje.

Endvidere finder du også brugskunst til dit hjem og accessories til dig selv eller som gave.

Kirsten Jakobsen - kvinden bag
Kvinden bag Kija-design er Kirsten Jakobsen. Med et øje for det æstetiske, en kreativ åre, sans for humor og hjertet på rette sted skabte hun Kija-design i 2006. Gennem årene er der mange kunder, der har haft glæde af Kija-designs ekspertise.

Kija-design gør din drømmefest til en uforglemmelig oplevelse.

Festudlejning & salg
Logo

Kija-design

Niels Finsensvej 7
7100 Vejle

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Østjylland

Send en besked til Kija-design.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze