København Mad & Marked

Kærlighed til autentisk mad

Like

Glem alt om traditionel catering

Street food hitter som aldrig før, og madscenen rykker mere og mere ud på gaden eller direkte hjem til gæsten. Sammen med vores over 70 madpionerer kan vi nu tilbyde en bid af den fantastiske markedsstemning til jeres næste arrangement.

Hele året ruller vi, sammen med vores dygtige madentreprenører, vores madmarked ud til alverdens fantastiske caterings, for at tilbyde gæsterne skæve og unikke madkoncepter, som de aldrig har fået det før. Du bestemmer menuen, vi sørger for resten.

Hovedfokus er altid den uformelle markedsstemning, som er så unik ved street food.

Jeres gæster henter selv maden som udgangspunkt ved vores stader og med de mange forskellige retter at vælge imellem, kommer jeres gæster hinanden ved på en helt ny måde.

Med en passion for street food og kærlighed til den gode markedsstemning kører Mad & Marked landet rundt for at sørge for lækker gademad til festivaler, gadefester og andre fede events. Vi arrangerer pop-up-madmarkeder og tilbyder skræddersyede cateringløsninger til både virksomheder og private.

Om udbyderen

Mad & Markeds vision er at skabe en street food-kultur med fokus på tilgængelighed og mad i øjenhøjde. Med en glødende passion for mad og gastronomi inden for street food og en brændende kærlighed til den uformelle markedsstemning, tilbyder vi catering, arrangerer madmarkeder og laver eventsamarbejder landet over.

Vores mission er at tilbyde publikum den absolut bedste street food fra hele verden, og derfor er vi altid først på pletten, når det rører på sig i street food-miljøet. Mad & Marked ruller ud med food trucks i hele landet og byder på konstant varierende madoplevelser, høj kvalitet og et globalt madsyn. Ikke to markeder er ens, og vi gør altid vores for at sikre et bredt og spændende udvalg.

I samarbejde med eventpartnere, stadeholdere og producenter bestræber vi os på at gøre anderledes, spændende og nytænkende mad- og markedsoplevelser til en større del af madkulturen i Danmark.

Mad & Drikke
Logo

København Mad & Marked

Kronprinsessegade 26
1306 København K

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København

Send en besked til København Mad & Marked.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze