Catering - Når det skal være noget særligt

Like

Særlige lejligheder

En særlig begivenhed fortjener også en helt speciel menu.

Hvis det skal være noget helt særligt, tilbyder Kokkeriet at levere maden. Om det er til en helt særlig firmaevent, det smukkeste bryllup eller en vigtig reception. Når det virkelig gælder, skal man gøre sig umage og det forstår vi, ellers var vi ikke landet i Michelinguiden.

Vi tilbyder forskellige former for catering. Lige fra det lille private arrangement, til de større og mere komplete arrangementer, hvor vi bidrager med alt fra lokation, stole, borde, køkken, rød løber, tjenere, fuldt udstyret bar og så videre.

Vi udvikler menuer og vine specielt til jeres arrangement, så I kan byde jeres gæster velkommen til noget helt unikt.

Vi er et team der kan guide dig gennem hele processen og helt frem til stjernerne.

Kontakt os gerne for detaljer eller spørgsmål.

Om udbyderen

Sammy Shafi har længe vidst, at hans hjerte brænder for branchen. Allerede som 13-årig fik han smag for restaurationslivet og begrebet service, da han startede som tjener i en fiskerestaurant, mens han gik i skole.

Senere gik Sammy Shafi til hånde i sin fars restaurant Harlekin på Bakken, men da deres veje skiltes, valgte Sammy at tage en uddannelse i Compass Group – et food service firma, der især opererer i lufthavne. Hér fik han en solid engelsk management trainee-uddannelse – og en appetit på selv at blive restauratør.

Den drøm blev opfyldt i 2001, hvor han – sammen med sin bror Mikkel Shafi – opkøbte Kokkeriet, der dengang var bedre kendt som Boserups Kærlighed.

Siden da har Sammy Shafi fungeret som daglig leder af restauranten og har langsomt, men sikkert, formet den vej og køkkenstil, som Kokkeriet har nu.

Kåret til Årets Sommelier 2012 i den Danske Spiseguide og altid på jagt efter den ypperste service, er Sammy drevet af en brændende passion for altid at blive bedre. ”The sky is not the limit” – men det er dog dér, stjernerne sidder …

Mad & Drikke
Logo

Kokkeriet

Kronprinsessegade 64
1306 København K

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København

Send en besked til Kokkeriet.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze