Private Dining i dit eget hjem

Like

“Aaaaaah”. Ude godt, men hjemme bedst, siger et gammelt ordsprog. Så hvad skal man gøre, hvis man både elsker kreative gourmetmiddage og at læne sig tilbage og blive forkælet af kompetente kokke… Men samtidig nyder at invitere venner og familie hjem omkring i dit eget spisebord?

Ja, du kunne jo spørge os! Kokkeriet udvider begrebet ‘hjemmelavet mad’ – det vil sige, at du nu har mulighed for at invitere os hjem til dig. Vi kan stå for det hele, som for eksempel at udvælge passende vine og sørge for professionelle tjenere. Vi kan også blot tage os af selve menuen og tilberedningen og derefter overdrage resten af planlægningen til dig.

Det vil sige, at du snart kan sidde ved eget spisebord, omringet af dem, du bedst kan lide – med en smukt komponeret Michelin-ret foran dig direkte fra dit køkken!

Sansefyldt aften med dekadente venner? En uovertruffen romantisk middag, der slår benene væk under både kæresten og samtlige ex’er? Konfirmation, stor fødselsdag eller anden fejring? Dét lader vi være helt op til dig – så skal vi nok sørge for maden.

Kontakt os for at høre mere om alle de forskellige muligheder.

Om udbyderen

Sammy Shafi har længe vidst, at hans hjerte brænder for branchen. Allerede som 13-årig fik han smag for restaurationslivet og begrebet service, da han startede som tjener i en fiskerestaurant, mens han gik i skole.

Senere gik Sammy Shafi til hånde i sin fars restaurant Harlekin på Bakken, men da deres veje skiltes, valgte Sammy at tage en uddannelse i Compass Group – et food service firma, der især opererer i lufthavne. Hér fik han en solid engelsk management trainee-uddannelse – og en appetit på selv at blive restauratør.

Den drøm blev opfyldt i 2001, hvor han – sammen med sin bror Mikkel Shafi – opkøbte Kokkeriet, der dengang var bedre kendt som Boserups Kærlighed.

Siden da har Sammy Shafi fungeret som daglig leder af restauranten og har langsomt, men sikkert, formet den vej og køkkenstil, som Kokkeriet har nu.

Kåret til Årets Sommelier 2012 i den Danske Spiseguide og altid på jagt efter den ypperste service, er Sammy drevet af en brændende passion for altid at blive bedre. ”The sky is not the limit” – men det er dog dér, stjernerne sidder …

Lokaler
Logo

Kokkeriet

Kronprinsessegade 64
1306 København K

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København

Send en besked til Kokkeriet.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze