Med udsigt til en fantastisk fest

Like

På konference & hotel klinten er vi rigtig gode til fester. Det siger vores mange kunder, der ofte vender tilbage igen og igen. De roser os for den veltillavede mad, de smukke selskabslokaler og det dygtige personale, der gør alt, hvad de kan, for at hygge om jer og yde den bedste service.

Vi har faciliteter til alt fra små receptioner til større fester som runde fødselsdage, konfirmationer, sølvbryllupper.

Om udbyderen

Velkommen i rolige omgivelser

Konference & Hotel Klinten på Stevns tilbyder jer en optimal service, intim stemning og inspirerende natur.

Der er direkte adgang til Stevns bedste badestrand samt Rødvig Havn, der er en af Sjællands sidste aktive fiskerihavne med et sprudlende havnemiljø. Der er også mulighed for at udforske Stevns Klint, som i 2014 blev optaget på UNESCO´S verdensarvsliste. Det storslåede naturfænomen kan også opleves langs den 20 km lange trampesti. På strækningen kan I lægge vejen forbi den idylliske fiskeri- og lystbådehavn i Rødvig, Boesdal Kalkbrud, Koldkrigsmuseum Stevnsfort, Højerup Kirke, der hænger ud og over klinten, Stevns Fyr, Stevns Naturcenter m.fl. Dette er blot en del af de oplevelser, der er ved at vælge et hyggeligt ophold på Konference & Hotel Klinten.

Vi er sikre på, at du vil føle dig hjemme hos os, uanset om du kommer for at benytte vores møde- eller kursuscenter, holde fest eller slappe af. De smukke omgivelser, de arkitekttegnede bygningers hyggelige stemning og det altid servicemindede personale gør, at vi kun har glade gæster. Vi håber, du vil være en af dem. Velkommen!

Bliv klogere på, hvad vi tilbyder, kontakt os og fortæl om dine ønsker.

Lokaler
Logo

Konference & Hotel Klinten

Søndervej 8
4673 Rødvig Stevns

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Sydsjælland & øerne

Send en besked til Konference & Hotel Klinten.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze