Kragerup Gods

Smukke Kragerup Gods til møder og konferencer

Like

På Kragerup Gods tilbyder vi jer smukke rammer for jeres gode konferenceoplevelse. Vi har både lyse lokaler i den gamle hovedbygning og udendørs mødelokaler med højt til loftet.

Kragerup Gods tilbyder dagsmøder såvel som konferencedøgn, og vi skræddersyr gerne dit arrangement med teambuilding. Vi har 9 konference- og mødelokaler, med plads op til 350 personer. I er altid velkommen til at besøge os og få en rundvisning.

Flyt dit møde ud i naturen. Vores grønne konfernce koncept indeholder konferencelokalet “skovhytten” og “naturens klasselokale” med højt til loftet. I løbet af dagen serveres grønne snacks. Ønsker man grupperum kan man anvende vores 3 “walk and talk” stier.

Hjælp til mødeplanlægning

Udover at rådgive jer omkring lokalevalg og opsætning kan vi også tilpasse jeres forplejning i løbet af dagen. Vi sætter en ære i at være til rådighed før, under og efter mødet. Kragerup Gods er et unikt sted for afholdelse af møde, kursus eller konference, da vi både kan tilbyde udendørs og indendørs faciliteter.

Vi har trådløst Wifi på godset og i skoven og er udstyret med AV- og IT-udstyr, så jeres konference bliver af højeste kvalitet.

En anderledes konference

På Kragerup Gods er alle vores mødelokaler unikke. 5 af dem ligger i hovedbygningen og de er alle indrettet med respekt for husets historie med hver deres charme. Ønsker man at have det hele for dig selv, kan man booke Forvalterboligen, som har 2 konferencelokaler, en stue og et køkken. Ønsker man at holde møde i naturen, kan man få Skovhytten med tilhørende udendørs klasselokale med højt til loftet og hyggelig bålplads.

Kom gerne forbi og besøg os og se hvilket lokale, der vil passe til netop jeres møde eller konference.

Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for jeres konference.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Kragerup Gods.

Lokaler
Logo

Kragerup Gods

Kragerupgaardsvej 33
4291 Ruds Vedby

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Vestsjælland

Send en besked til Kragerup Gods.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze