Teambuilding med "kunst som værktøj"

Like

Giv dine medarbejdere en unik oplevelse, hvor teambuilding bliver til kunst. Alle kan lære at male og slippe deres kreative evner løs på et lærred. Der, hvor det bliver rigtig sjovt og udfordrende er, når man skal skabe et abstrakt kunstværk i samarbejde med andre. De fleste tænker tilbage på deres formningslærer i folkeskolen (og ikke altid med glæde), når de i dag præsenteres for et event med kunst og teambuilding øvelser, og hvor de skal være på slap linie mellem malebøtter, pensler og motiver. Men alle kan være med.

Jeg skræddersyer en workshop i de bedste rammer, hvor medarbejderne får en introduktion til elementær farvelære, materialer og redskaber. Vi kan arbejde med mixed media, filt, guldstøv, powertex, stencils, spartelmasse, akrylmaling og sprayfarver. Formålet er at skabe unikke kunstværker med utraditionelle metoder og sjove samarbejdsøvelser. I vælger om teambuilding med kunst skal være individuelt, hvor hver person får sit eget lærred og en ‘overskrift’ på det maleri, de skal arbejde med.  Eller om eventet med kunst skal foregå i mindre teams, hvor det er samarbejdet om kunstværket, der er i fokus. Her kan man for eksempel prøve at gengive et kendt kunstværk på lærredet og sammen finde frem til de rigtige farver, former og teknikker.

I kan også skabe kunstværker med udgangspunkt i jeres virksomheds værdiord. Hvordan skaber man eksempelvis et kunstværk omkring ordet ‘innovation’? Hvilken farve har ordet ‘samarbejde’? Det giver sjove og interessante snakke inden der kommer farver og struktur på lærredet.

Undervejs guider jeg medarbejderne, så ingen får i stå i processen. Vi afslutter med en festlig fernisering, hvor alle værker får respons fra gruppen.
Jeg sørger altid for en hyggelig og uformel stemning – hvad enten vi er i mit hyggelige værksted i Lyngby eller andet sted, I vælger og hvor der er plads til teambuilding med kunst for jeres firma.

Efter dagen med teambuilding har I et eller flere værker, der kan hænges op i firmaet som varigt minde om en sjov og uforglemmelig dag.
Har I andre teambuilding ideer i forhold til malekursus med abstrakt kunst og leg, så kontakt mig endelig.

Om udbyderen

Charlotte Farup Ohrt, født i København K. i 1969, uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i Århus i 1996 og tidligere professionel danser. Atelier på Tjørnevej 7, 2800 Kgs. Lyngby.

Jeg er autodidakt kunstmaler. Mit første maleri blev skabt af lidt rest vægmaling, nogle tuber børneoliemaling og en gammel avis. Inspirationskilder til mine malerier i de blå og brune nuancer kommer blandt andet fra mine reportagerejser som journalist til Grønland, hvor isen i den storslåede natur giver et helt specielt lys, som jeg forsøger at gengive.

Siden 2008 har jeg samarbejdet med erhvervslivet og skabt teambuilding med ‘Kunst som værktøj’ til firmaer som Novo Nordisk, CSC, Microsoft og mange flere.

Aktiviteter
Logo

Kunsthuset Farup Ohrt

Tjørnevej 7
2800 Kongens Lyngby

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Storkøbenhavn

Send en besked til Kunsthuset Farup Ohrt.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze