Kurhotel Skodsborg
Like

Teambuilding - Kokkeskole med Thomas Rode

Få rystet jeres team sammen over gode råvarer og køkkengrej – i selskab med den tidligere michelinkok og en af vores trænere, Thomas Rode. I fælleskab tilbereder I jeres egen delikate middag, og I får en masse god viden og nye teknikker med hjem og lærer desuden et hav af kokkens egne tricks og tips til det sunde liv. I kan booke vores kokkeskole separat eller som afslutning på et møde hos os.

Kokkeskole inkluderer

  • Arrangementet varer 4 timer i alt
  • 2 timer kokkeskole ved Thomas Rode
  • 3-retters middag inkl. isvand (vin, øl og andre drikkevarer kan tilkøbes)

12-18 personer
1.400 kr. pr. person

Om udbyderen

Mellem Dyrehavens grønne flor og det blå Øresund troner Kurhotel Skodsborgs hvide bygninger og vidner om en storslået historie. Træd indenfor, og du bliver mødt af et moderne, internationalt spahotel med alle muligheder for at sætte tiden lidt i stå og nyde det bedste i livet – uanset om du er her i et par timer eller bor hos os i længere tid.

Når du booker direkte på vores website, har du fri adgang til vores prisvindende Spa & Fitness, tegnet af Henning Larsen Architects. Få pulsen helt op på et af vores mere end 120 træningshold og sænk den igen i vores lyse spa med 16 forskellige badeoplevelser. Bagefter tilbyder vores specialister en bred vifte af ansigts- og kropsbehandlinger, der nærer både det indre og det ydre.

Et godt måltid er mere end næring – det er en oplevelse. Og vi har tre forskellige restauranter, der tilbyder både delikat morgenbord, sund og mættende palæofrokost eller en middag med udsigt over Øresund. Desuden planlægger vi også møder, konferencer og teambuilding i særklasse, ligesom vi elsker at lægge hus til livets store fester – altid præget af det, der er Kurhotel Skodsborgs dna: Den luksuriøse enkelhed.

Logo

Kurhotel Skodsborg

Skodsborg Strandvej 139
2942 Skodsborg

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Nordsjælland

Send en besked til Kurhotel Skodsborg.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze