Gillelejes gode konferencested

Like

Når du vælger Kysthusene som konferencested kan du være sikker på, at udstyret er i orden. Har du særlige ønsker, hjælper vi meget gerne med dem. Vores erfaring, værtskab, service samt den sunde velsmagende forplejning, danner rammerne om Kysthusene i den smukkeste natur ved kysten. Kompetente IT-teknikkere står altid til rådighed.

Kombinationen med indkvartering i individuelle huse, skøn mad, direkte adgang til skov og strand, samt et bredt udvalg af faciliteter, gør vores rammer helt ideelle for afholdelse af møder, kurser og konferencer ved den smukke nordsjællandske kyst.

Kombiner nemt konferencen med en af de mange sports- og teambuilding muligheder.

Ring til os for at booke eller høre mere om hvad vi kan tilbyde.

Om udbyderen

På toppen af Nordsjælland i den flotte natur ved Kattegats kyst finder du Kysthusene Gilleleje. Her er der de bedste muligheder for ideelle oplevelser, forkælelse, kultur og skøn mad.

Hvad enten du søger en afslappet, smuk og hyggelig ferie med familien, eller en smukt belligende lokation, der både tilbyder fantastisk natur, teambuilding, kultur og optimale faciliteter, i forbindelse med dine næste møder eller konference, så finder du det her hos os.

Lokaler
Logo

Kysthusene Gilleleje

Tinkerup Strandvej 8A
3250 Gilleleje

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Nordsjælland

Send en besked til Kysthusene Gilleleje.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze