Festmusik i særklasse

Like

God musik til din næste fest? Her får du en erfaren duo som udtryksfuldt spiller iørefaldende hits og tilpasset dansemusik, til alle lejligheder og aldersklasser.

Repertoiret er stort og spænder bredt. Vi spiller musik med sikre hits fra de sidste 6 årtier, dog med hovedvægten på 80erne og frem til i dag. Selv de nye radiohits er på repertoiret, som løbende udvides og vedligeholdes. 

Når du booker Lando og Kathrine får du med GARANTI, velkvalificeret musik til jeres fest. SIKKERHED for at den musikalske del forløber PROBLEMFRIT, så du og dine gæster kan nyde det og stadig tale sammen. FOKUS PÅ DIG som den gode vært, så vi er meget opmærksomme på de traditioner der hører sig med til den fest vi spiller til. Vi sørger for at alt forløber lige præcis, som du ønsker det.

Vi bruger bl.a helt fantastiske BOSE højtalere som er velkendt for superb lyd i verdensklasse, hvilket betyder du kan nyde en vel ballanceret lyd i HØJ KVALITET. Vi medbringer også lysshow som er specielt programmeret med effekter til de enkelte sange under dansen. Vi mener at lyset er en vigtig del af oplevelsen, til et veludført danserepertoire.

Om udbyderen

Lando & Kathrine

Lando og Kathrine spiller sikre hits fra de sidste 6 årtier men vi lægger hovedvægten på musik fra 80'erne og frem til i dag. Selv helt nye radiohits er at finde på vores repertoire som vi løbende udvider og vedligeholder. Vi tilbyder musik til alle lejligheder, fx musik til bryllup, fødselsdag og til firmafest. Booker du Lando og Kathrine har du GARANTI for en veludført musikalsk oplevelse i meget høj kvalitet og med fokus på et flot sceneshow, veltilpasset sangvalg og en musikalsk charme ud over det sædvanlige.

 

Vi bruger bl.a helt fantastiske BOSE højtalere som er velkendt for superb lyd i verdensklasse. Det betyder at du kan nyde en vel ballanceret lyd i HØJ KVALITET som er intet mindre end fantastisk. Vi medbringer også Lysshow som er specielt programmeret med effekter til de enkelte sange under dansen. Vi tror på at lys er en vigtig del af oplevelsen til et veludført danserepertoire.

Underholdning
Logo

Lando & Kathrine


9480 Løkken

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Nordjylland
Vestjylland
Østjylland

12 - 16

0 - 200 pers.

Send en besked til Lando & Kathrine.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze