Danmarks største legeland

Like

Dette er Danmarks største legeland for børn.

LegeJunglen har altid godt vejr og indbyder til maksimal udfoldelse. Forestil jer en 5 meter høj rutschebane hvor man sidder i en oppustet gummiring og rustcher ned. Det er cool og kilder i maven. Danmarks første og højeste tema-malede vulkaner også i Slagelse med hel åben rutschebane fra 5 meters højde.

Prøv også Danmarks fedeste boldkanonområde, hvor man fra Danmarks eneste piratskib kan skyde løs på hinanden.

 I Legejunglen Slagelse er trampolinerne placeret 3 meter over en bilbane. Her får man sug i maven når fødderne har sluppet springdugen og øjnene er 6 meter over gulvet.

Den populære Tigerrutschebane, kommer også til Slagelse. Ligesom fritfaldsrutschebanen malet som et vandfald. ”Vandfaldet” er nu blevet højere og vildere. Vores Spidertower fra Slangerup har vi også opført det nye sted og en kæmpe oppustelig rutschebane skal I heller ikke snydes for. 

Kun vore batteridrevne biler og motorcykler koster penge.

De mindste i børnehavealderen får deres helt eget 350m2 legeområde med trampoliner, cykelbane, klatrevæg, klodsbur og rutschebane der ender i et farverigt boldrum. Igen har Force Technology været ude og godkende det
hele så sikkerheden er i top.

Vores café har kaffen og andet godt. Det er tilladt selv at medbringe mad. Drikkevarer skal dog købes i LegeJunglen. Ta' på eventyr i den fantastiske Legejungle, hvor solen altid skinner og tigeren ikke bider!

Aktiviteter
Logo

Legejungle

Trafikcenter Alle 12 B
4200 Slagelse

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Vestsjælland

Send en besked til Legejungle.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze