Lej en Julemand
Like

Lej en julemand

BEMÆRK: Vi tager kun imod erhvervskunder!

Lejenjulemand.dk er landets førende bureau for udlejning af julemænd til både privat - og erhvervsarrangementer. Vores julemænd er blandt landets absolut bedste og børnene vil være sikre på at de har fået besøg af den ægte vare.

Et show med julemanden varer som regel 3 kvarter til en time. Julemanden vigtigste opgave er at skabe glæde, hygge og et fantastik minde hos børnene, og derfor har han en række traditionelle aktiviteter, som han kan lave med børnene: bl.a. at læse historier for børnene, uddele gaver, danse omkring juletræet eller gå rundt i fx indkøbscentre og uddele slik til børnene. Dette er bare et udpluk af de aktiviteter julemanden kan foretage sig. Vi tilpasser altid julemandens opgaver til lige netop jeres event.

Det er en utrolig stærk, hyggelig og enormt sjov oplevelse for børnene at få besøg af julemanden!

December er en travl måned, og julemanden gør alt hvad han kan for at nå rundt og dele gaver ud til alle børnene! Send derfor en forspørgsel til nordpolen idag, så hører vi om julemanden er ledig til netop jeres event!

Om udbyderen

LejenJulemand.dk er Danmarks førende julemands bureau og det førende valg for udlejning af julemænd til firmaarrangementer om julen.

Skab den perfekte julestemning for børnene og resten af gæsterne!

Logo

Lej en Julemand

Åparken 1
8000 Aarhus C

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Midtjylland

Send en besked til Lej en Julemand.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze