Det handler om mennesker – ikke kun om biler

Like

Hos Limo Group har vi leveret persontransport i høj kvalitet af enkeltpersoner eller grupper i mere end 20 år. Det er din garanti for et konkurrencedygtigt produkt, for vi er her også i morgen.

Når tid, service, kvalitet og komfort spiller en rolle, er Limo Group det rette valg. Vi tager os af det hele. Fortæl os hvem, hvor og hvor mange, så sørger vi for al planlægning og koordinering. Du skal kun henvende dig et sted...

Udvidet service og sikkerhed

Sikkerhed i og omkring kørslen er en selvfølge. Vi er på Rigspolitiets kørekurser som en af de eneste private aktører, og desuden er vi godkendte af PET. Har du brug for ekstra sikkerhed til din transport eller dit arrangement, kan vi også klare det, ligesom vi gerne tager os af hotel og restaurationsbookinger.

Den bedste pris

Vi ser din opgave som en helhed. Både i forhold til vores ressourcer og den sammenhæng, vi skal indgå i. På den måde får du altid den bedste løsning, til den skarpeste pris og du kender altid prisen på forhånd.

Fleksibel flåde

Uanset om det er business eller VIP, så har vi en bil eller en bus, der passer til opgaven. Og i tillæg til vores egen flåde har vi gennem et omfattende partnernetværk adgang til endnu flere køretøjer – og fly.

Om udbyderen

Mere end 24 års erfaring
Siden starten har vi kørt med sportsstjerner, præsidenter, direktører, rejsemontører, konferencegæster, turister og alt derimellem. Vi har løst opgaver for stort set alle typer organisationer: Virksomheder, det offentlige, ministerier, ambassader, rejsebureauer, hoteller og events. Vi kan også løse din.

Kompromisløs service og tilfredse kunder
Hos LIMO GROUP handler det om mennesker – ikke kun om transport. Her får du komplette, gennemkoordinerede og skræddersyede transportløsninger af højeste kvalitet. Vi vil levere markedets bedste produkt; den bedste service og den bedste kvalitet -til yderst attraktive priser. Altid til rette tid og på rette sted, og som en værdig og professionel repræsentant for vores kunder.

Vores ambition er kontinuerlig at udvide og videreudvikle vores services, så vi bliver danske virksomheders foretrukne samarbejdspartner på persontransport-området.

Miljø
Hos Limo Group Denmark er vi bevidste om det særlige miljømæssige ansvar, der påhviler transportsektoren, og de miljømæssige udfordringer, som branchen står overfor både nu og i fremtiden.

Vi bestræber os løbende på at reducere vores forbrug af ressourcer og skabe en grønnere profil. For at minimere vores forbrug af brændstof og udslip af CO2 udskifter vi løbende vores køretøjer i takt med at mere miljørigtige biler kommer på markedet.

Transport
Logo

Limo Group Denmark

Skivevej 103
8800 Viborg

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Østjylland

Send en besked til Limo Group Denmark.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze